Neo Life Skin Canlandırıcı Yüz Toniği

Merhaba :)
Bilirsiniz ki buraya bir ürün yorumu yapmadan önce denediğim markanın ürününü sonuna kadar bitirir öyle sizlere yorumlarım. Çünkü ürünü bir kere iki kere kullanmak pek bir bilgi sahip olmamızı sağlamaz. İlk cildiniz tepki verebilir sonrasında ise etkisini göstermeye başlayabilir. 

Bunlardan biri de Mart ayında Canım Sedoş'umun Ankara'da gerçekleşen  #sedaile8mart8blogger etkinliği sponsorlarından Neo Life Skin'e ait Aleoveralı yüz temizleme jeli ve  Canlandırıcı Yüz Toniği. Bugün size Neo Life Skin Canlandırıcı Yüz Toniğinden bahsetmek istiyorum.


AR-BEN kozmetiğe ait olan Neo Life Skin  markasının bir çok ürünü mevcut. erkek ürünleri,  cilt bakım ürünleri , güneş ürünleri  seç beğen al :) 

Neolife yüz temizleme toniği ile önce başlayalım. İçerisinde salatalık özü, pantenol ve  E Vitamini var.  Cildi derinlemesine temizlediği için çok şaşırdım  besliyor aynı zamanda belirgin şekilde gözenekleri küçültüyor. Benim T bölgem yağlı olduğu için her ürün bana olmamakta. 

Normal cilt kullandığımda bazen yağlandırır bazen de kurutur. Bu  tonik t bölgemi normale döndürdü. Parlamayı aldı. Eğer düzenli toniği kullanırsanız büyük farkı görebilirsiniz. Bir de bereketli ürün ki bitmedi gitti :) 
Bu ürün paraben içermiyor alerjen de değil :) .
İçinde parfüm var bu negatif yanı fakat öyle ağır bir kokusu yok içerik olarak parfümün olması tabi kötü olan . 


Yorumlar

  1. özellikleri güzelmiş, görüntüsü de çok şeker, benim de T bölgem yağlı, denemek isterim, sevgilerimle :)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Popüler Yayınlar