Herkes Sordu Melodi Cevapladı

Bu aralar özellikle Instagram üzerinden çok soru almaya başladım. Herkese de cevap vermeye çalışıyorum bazı sorular o kadar hoşuma gidiyor ki hatta sadece makyaj ile ilgili olmaması benim yüzümde tebessüm oluşturuyor. Gerçekten beni tanımak isteyen takipçilerimin olduğunu bilmek çok güzel bir şey. 

Öncelikle bir bilgi vermek isterim tabi ki 18 yaşın altında  takipçilerimde var  hatta yakın çevremden tanıdıklarımın kızları var . Ben genç neslin bakış açısını, önerdiklerine özellikle dikkat ediyorum sonuçta biz ne kadar takip etsek  bile  onlar tam bir trend belirleyiciler. Tabi önerileri alırken hep makyaja ne kadar geç başlarlarsa saçlarını boyatma heveslerini ne kadar geç başlatırlarsa o kadar iyi olacağını da güzelce açıklıyorum. Çok yazıp bana ürün yollar mısın diyen 18 yaşın altında genç var ki maalesef doğru bulmadığım için ailemin izni var dese de yollayamıyorum . Her neyse  gelelim bana gelen içten sorulara :)  Beni tanımak isteyenler için işte Melodi'nin zor anları :) 

Soru: Melodi kaç yaşındasın çok çılgın makyajlar fotografların var inanılmaz merak ettim. 

Cevap : Bazen ruh yaşımın normal yaşımdan çoook farklı olduğuna inanıyorum. Nedense ruhum 18  kendim ise 27  (Nisan 12 ye kadar mızıkçılığını yapacağım valla 28 değilim daha :)  ). Kasıntı insanlarla bilmiş yaşım olgun diyenlerle yapamıyorum ki en büyük örnek en yakın arkadaşım ablam dostum iş ortağımın benden büyük olduğu  halde benim ona yetişemememdir :) 

Soru: Yaz mı kış mı bahar mı ?

Cevap: Aslında öyle biriyim ki kışın yazı özleyen yazın baharın gelmesini dört gözle bekleyen biriyim. Soğuğu sevmiyorum ama şömine şarap ikilemesinden dolayı da kış pek bir anlamlı . Baharı seviyorum çünkü Nisan doğumluyum ve ben hafif esintili ama temiz kokan havaya bayılıyorum ki çim kokusunu çok severim :) Yazın bronzlaşmaya gerek duymadan 2 güneşle  broznlaşıp 1 ay güneşin altında yatanlar gibi olmayı ve karpuz kavun çok sevdiğim için  hepsi diyorum :) 

Soru: Çok mu konuşkansın  yoksa bize snapchatten anlatırken mi böyle hızlı ve heyecanlı bazen konuşuyorsun. 
Cevap: Tam olarak şöyle oluyor snapchatte çok şey az zaman olayından kaynaklandığına inandırmak istesem de bazen ki özellikle heyecanlandığım, yada çok sevdiğim  bir kişiyle konuşurken veya anlatacaklarım çok ise  çok konuşurum. Bazen kafa şişiririm ama sessizliğimi de kimse sevmiyor o da ayrı. 

Soru: ilk makyajını ne zaman yaptın bu makyaj fotograflarına bakınca epey genç diye düşündüm? 
Cevap: İlk makyajımı lise sonda yapmaya başladım  tabii ona makyaj denilirse gözümün içine siyah kalem sürüyor ve şeffaf besleyici rimel kullanıyordum. lise mezuniyet törenimde ilk detaylı makyajımı yaptım ama yine çok amatördü . Hatta rahmetli halamın lise 1 de iken makyaj malzemelerini her ders molasında kurcalar denerdim. Yeni aldığı lensleri takmaya heveslenip yırtıp o yırtık haliyle geri koymuşluğum var o kadar ilgiliydim ama gerçekten her şeyin bir yaşı var . Ben üniversite 2. sınıfta gerçekten makyajla ilgilenmeye başladım ve 3. sınıfında blogger oldum . :) Şuan lise öğrencilerini mekanda makyajlı  topuklu ayakkabılı gördüğümde " biz çok masummuşuz ya " diyorum . 

Soru: Instagramda kullandığın şarkılara bayılıyorum sen genelde ne tarz  şarkılar dinliyorsun önerir misin ?

Cevap : Aslında her tarz dinliyorum. Ayrım yapmam ki kimse demesin ben arabesk dinlemem efkarlanmam duygusal şarkı dinlemem ya da dans ettirecek şarkı dinlemem diye . Ben jazz ve klasik müzik çok seviyorum ama bu ara house tarzına çok takıldım. Videolar da dinledikleriniz genelde house veya coverlar :)  Açık olmak gerekirse de Sezen Aksu , Candan Erçetin ve Beyonce delisiyim . 

Soru : Diyet yaparken zorlanmadın mı? En sevdiğin yemeği yiyebildin mi  her dakika izin verdiler mi ?
Cevap: Diyet yaparken ilk  20 gün evet zorlanıyorsunuz ama zorlandığınız şey tatlı krizlerinde oluyor . Krize girip diyetisyenimin melodi elma light süt ve tarçını pişir yulaf ekle ve ye dediği ve mutsuz yediğim günleri unutmadım :) Ben çok tatlı seven biri değilim hatta ailem tatlı alırken benim porsiyonumu kendileri alır.  Şerbetli tatlı zaten sevmem tatlı çok aramam :) Ben tuzlucuyum. En sevdiğim yemekten öte salata çok severim o yüzden en büyük yardımcım o oldu. Çok komik ki diyetisyenim Esra Aran ile  tek  anlaşma yapıp ikna için çabaladığım şey erik ve çağla bademdi :) Sınırsız yememe izin verdi ama öğün saatlerimde tek seferde ne kadar yiyebilirsem dedi . Ailem eve giren kilo kilo erik ve çağla bademi nasıl yediğime şaşırsa da  hem tok tutuyordu hem mutlu ediyordu :) Diğeri ise salatalık ve limon deli gibi yerim ve sıkılmam . 

Soru : Evli değilsin ama erkek arkadaşını da görmüyoruz  paylaşımlarında var mı biri bir blogger düğünü falan ? 

Cevap: Evliliğe basit bir gözle bakamıyorum bu yüzden sanırım ince elemem. Bir erkek yakışıklı olabilir, maddi durumu olabilir   ki çevremde sırf bunlara giden de oldu. Ben yalnız yaşamaya alıştım diye sanırım ve olgun benim hayatıma empati yapamayacak ben duygusu ağır basan biri olmadıkça  zor :)  Sevdiğim adam ailesine bağlı olacak ki ben onun ailesini kendi ailem benimseyeyim değil mi :) Paylaşacağım  biri yok ama olsa da blog hesaplarımda paylaşmam :) ayy girmeyin bu konulara :) 

Soru: Yılbaşı yaklaşıyor alışverişe başladın mı ?

Cevap: Çok komik ki yılbaşı indiriminde sevdiklerime hediye aldığımda kendime almış kadar mutlu oluyorum. Ben her kişinin benimle hikayesine ve benim kafamdaki karakterine uygun kolay kimsenin hediye edemeyeceği orjinal hediyeler seçmeye çalışıyorum. Tabi yılın başına  parasız giriyorum o da  ayrı ama olsun değer.  Yılbaşında istediğim  ihtiyacım olan ne var bilemedim ama bana led ışık gerekli onu da makyaj paylaşımlarımdan dolayı canlı video istedikleri için alacağım. Bir de sanırım unicorn lu eşyalar istiyorum. Bardak , çanta yastık, poster kalem defter  ne varsa arıyorum :)

Soru:Kıskanç mısın ? Bloggerlar kıskanç diyorlar doğru mu ?

Cevap : Bu soru beni en terleten sorulardan biri olmuştu ama en güldüğüm de . Ben sevdiğimi kıskanırım daha doğrusu paylaşamam kıskançlık krizlerine girmem saçma kıskançlık triplerine de girmem ama bloggerlar arasında kıskançlık bazen olmuyor değil ki bazen paylaştığım resmi, beğenip 2 dk sonra aynı ürünü, makyajı konsepti paylaşana kimse rastlamadım diyemez :) Sırf bu yüzden kendimce bir terim buldum ve kurumsallaşan blogger olmaya karar verdim. Kurumsal kafayla düşüneceğim ki farklılaşalım. 

Yorumlar

  1. Keyifle okudum soruları ve cevapları.
    Bizim lise çağlarımız ki ben senden çoook eskiyim, şimdiki liselilerle kıyaslanamaz bile. Makyaja ben de geç başladım. Ve aynen göz içine siyah kalem. Bi de Flormar ın pembe bir ruju vardı simli ışıl ışıl. Bir de aynı tonda ojesi 202 gibi kalmış aklımda. Onları kullanırdım. Yanağıma o rujdan bikaç nokta yapıp dağıtırdım. Esmer tene öyle bi pembe ne alakaysa artık 😂
    Kurumsallaşma düşünceni çok çok sevdim. Buna 1.5 yıl önce karar verdim ve o çizgide gidiyorum. Herkes herşeyi düşünebilir ama adımları sağlam atıyorum. Bu iş için kariyer planım yok elbette ama bişey yapıyorsam da iyisi olsun istiyorum. Senin yaşında olsam ohoooo neler yapmazdım ki:))
    Başarın katlanarak büyüsün. Seviliyorsun:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Nihal ablamm çok teşekkür ederim inan ben etikçiyim derken karşıma senin gibi bir örnek çıktı ve inan çabalamaya devam edecek güçlerden birisi oldun benim için teşekkür ederim :)

      Sil

Yorum Gönder

Popüler Yayınlar