Gratis Yılbaşı İndirimi Aldıklarım ve Öneriler

Merhaba Canlarımmm 
Yılbaşı öncesi  bir çok alışveriş yaptım biliyorsunuz ki bu alışverişlerimden bir tanesi de Gratis alışverişim oldu. Yarın da devam eden indirim için belki beğendiğiniz olur diye paylaşmak istedim.  Neler almışım  bir bakalım değil mi az ama kazançlı alışveriş yazıma başlıyorum o zaman :) 


The Balm'ın seyahat ve çantada bulundurmalık en sevdiğim paletinden bir tane daha yedeklemek istedim allık highlighter  kaş farı ve fardan oluşan bu  palet tam bir kurtarıcı :) 

Gelelim en severek aldığım palete .  renkli ve hepsi mat olan wet N Wild paletini aldığım gibi kullandım ve çok sevdim. İndirimde gayet ucuz hem de :) 

İndirimde en çok organix markasının indirime girmesini bekleyenlerdenim. Bir sürü çeşidini kullandım  eskiden eczaneden alırdım şimdi her yerde neredeyse bulabiliyoruz.  Saç tipinize en uygununu seçmeniz için bir sürü çeşidi bulunmakta . Benim favorim deniz mineralli olan ve argan içerikli olan da olsa bunu da denemek istedim :) 

Maybelline'in vazgeçemediğim tek maskarasıyla tanışın.  The Colossal Go Extreme  gerçekten fırçasıyla siyahlığıyla beni hiç yarı yolda bırakmadı . Öner derseniz bunu öneririm . 

Bu yılbaşı setleri de yeni gelmişti Gratis'e dirty works ürünü geldi mi hemen alıyorum çünkü çok seviyorum. Bu set %50 indirim ile mesela 24.90 tl ye geldi :) İçinde tırnak kremi vücut kremi vücut jeli banyo köpüğü scrub ve lip balmı bulunuyor :)
Ve Dirty Works markasının kremleri. Hep severim yıllardır da bitmeden yedeklerim ki bir ara mor hindistan cevizli bir kremi vardı ah keşke gelse ondan diyordum ki bu sette bir tanesi coconut :)  kalıcı kokuları var parfüm sıkmış gibi hissediyorsunuz bu sette 3 tane 50 ml krem var shea coconut ve vanilya :) Bu set indirimde 14.90 tl


Bu ara Instagramdan durmadan makyaj paylaşıyorum biliyorsunuz ki bu makyajlarımın hepsinde  Bu Wet N Wild Graphic Marker Eyeliner'ı kullanıyorum.  Keçe uçlu ama bir tarafı ince bir tarafı kalın marker kalemi gibi . Çok rahat kuyruklu eyeliner çekebileceğiniz bir ürün. Kim sorsa bu ürünü öneriyorum. 

Ve bir diğer ürün ise yine Wet N Wild markasının kotür paleti. Ben Caramel Toffee rengini aldım. gerçekten başarılı buldum.Hem fiyat olarak hem performans olarak çok sevdim. 

Kaş farı olarak bir çok ürün ve marka denedim ama sanırım en severek kullandığım kaş farım bu The Balm Brow Pow. Bir dip not düşmeliyim. Kaş farı seçerken kaşınızın bir ton açık rengi far seçmelisiniz yoksa ya çok koyu ya çok kızıl görünür :) 


Benim küçük alışverişim bu kadar :) Umarım güzel ürünler Gratis 'te bulabilirsiniz . 

Yorumlar

Yorum Gönder

Popüler Yayınlar