Sephora büyük indirim alışverişi

Pazar günümün bu kadar güzel geçtiği bir günde size bir yazı yazmasam olmazdı. Öncelikle bugün  Sargitader ki'nin etkinliğindeydim. Bu etkinlikle ilgili en kısa zamanda yazılarım gelecek. O kadar güzel bir etkinlikti ki teşekkür ederim kardeş bloggerıma :) 
Gelelim bu yazıma. Cuma günü bir mail geldi mail kutuma veeee diyordu ki Sephora'da büyük indirim.  hemen atladım gittim. Agora'daki Sephora mağazasına. Meğer mail yeni yollanmış. Daha çalışanlar yeni yeni ürünleri hazırlıyormuş :) 
Too Faced ürünleri  Türkiye'piyasasından çekileceği haberini duyduğum için o stand benim bu stand benim dolaştım. Büyük indirimler söz konusu olunca ve geçen seferki indirimi kaçırınca bu sefer " melodi koşş" dedim. 

3 poşetle çıktım sanmayın yarında Alsancak Sephora'dayım . :) 
Too faced yüz ve göz bazını aldım ve  %50 indirimle 15 tl'ye :) 
Asıl bebeklerim dediklerim bu  setler :) .Sephora Front Cover makyaj setleri de %50 indirimdeydi.  üstteki seti 25 tl'ye aldım. Front Cover Macaron adlı set kendisi.
Bu set ise benim favorim oldu. İçinde ne ararsan var. Fırça, eyeliner, oje, far ohhoo say say bitmez :) Bu set ise 35 tl:) 
Bu tırnak Stickerlarının tanesi 5 tl :) 
Veee gözde ürünüm. Başka çeşitlerini bırakın bir tane kalmıştı hemen aldım vee sadece 10 tl :) 
Sephora Eyelinerları gerçekten kaliteli olduğunu bildiğim için diğer renklerinden alayım dedim. Parıltılı bakır kahve ve mor eyeliner aldım tanesi 10 tl :) Sephora Mor Göz kalemi aldım emin olamadan aldım ama yarın gidip kesinlikle diğer renklerinden de alacağım o kadar yumuşak ve yoğun renk veriyor ki kesinlikle alınmalı :) Çünkü 5 tl :) Farlar 10 tl :) Rujlar çeşit çeşit vardı ben parıltısı  azlardan 2  renk seçtim :) 

Bir de resimde gördüğünüz banyo setini aldım. Duş jeli, kremi ve lifiyle 15 tl yerine 7.5 tl :) 

İşte ilk Sephora alışverişim bu kadar umarım yardımcı olmuştur :) Bu indirim 6 Temmuz'a kadar devam etmekte.







Yorumlar

  1. gerçekten çok güzel şeyler almışşsın canım güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim içime sindi valla yaz öncesi :)

      Sil
  2. Bizim neyimiz eksik bizde sephora istiyoruz harika şeyler almışsın. Özellikle setlere aşık oldum muhteşem ve çok ucuzlar. Güle güle kullan:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Setler gerçekten muhteşemdi fiyatları da kendileri de güzel valla bence de her yere açılmalı :)

      Sil

Yorum Gönder

Popüler Yayınlar