Sephora büyük indirim 2. Alışveriş

Merhabaaa  yine bir  Sephora alışverişi  ile  karşınızdayım.  Sephoranın büyük indirim günleri olduğu için o sephora bu sephora dolanıyorum. Tabii  pişmanlıklar yaşamadım diyemem. Hatta  bunu  kendi sitelerinden de bildirdim. Bir çok blogger  instagram olsun facebooktan olsun  sorular sordular. 

En çok sorulan da  Too Faced ürünleri ve fiyatlarıydı.  Öncelikle bilginiz olsun Too Faced ürüanleri Alsancak mağazasında bulunmamakta 3 aydan fazla oldu kaldırılalı. Onun yerine MakeUpForever Markası geldi.  Agorada ise  Too Faced ürünleri %50 indirimdeydi. Bazlar bana 15 tl gibi bir fiyata indi mesela :) 

Benefit setlerinden hiç Agora'da yoktu mesela Alsancak şubesinde var ve  hiç girmeyecek kadar indirimle yani %50 indirimde. 

 Gelelim Alsancak Şubesinden neler aldığıma. 3. setimi almış bulunmaktayım bu indirimde. Front Cover MoonDance  setini  22 Tl 'ye almış bulunmaktayım. İçindeki krem far benim favorim :)  

Yine bir kirpik aldım. Hatta görevlilerin  kirpiklerin indiriminden, tırnak stickerlarının indiriminden haberi bile yokmuş. Ben kasada okutmalarını çünkü onların da indirimde olduğunu söyledim. ( çalışanlar  hem şoka girdi hem de güldüler ) Eeee takip meselesi bu işler :) Biraz ilgisiz gördüm açıkçası. Bir koyu bakır almıştım eyeliner sonra açık  bakır aldım. Çünkü parıltısı hoş bir tonu vardı. 10 tl ye aldım.  Kaş kalemlerini denememiştim ama  çevremdeki herkes çok memnunum diyince aldım. Gerçektende haklılar yumuşak ve etkili bir kalem. 
Kirpiklerim  benim gibi süslü değil mi sizce de ?  
Bir diğer aldığım ürün yine %50 indirimle aldığım  çok amaçlı yağ. Vücut yapı diye geçiyor ama açıklamasında saç uçlarına sürebilirsiniz veya maske olarak banyo öncesi kullanabilirsiniz diyor :) Tam benlik. Çok amaçlı ürünleri severim :)

İşte bu alışverişimde bu kadar yılllık tüm alışverişim tamamlandı bence çünkü dolaba sığmıyorum artık :)  Bu sephora indirimi 6'sına kadar geçerli ben olsam kaçırmazdım.


Yorumlar

  1. Çok güzel şeyler almışsın hepsini güzel günlerde kullan :)Too Faced için Agora yolları göründü demek iyi oldu öğrendiğim.Alsancak Sephora çalışanları her seferinde böyle çok ilgisizler ne yazık ki..Kirpiklere hiç takamasam da bayıldım :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kirpikler takıldığında o kadar abartılı durmuyor. Gece için uygun. Normal fiyatı 37 tlymiş :) Too faced çok ucuz kesinlikle alınmalı. Türkiye'deki Piyasadan çekiliyo :(

      Sil
  2. Ay gözüm gönlüm açıldı buraya da açılsa da biz de gitsek :)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Popüler Yayınlar