Body Shop Etkinliğii

Merhabaaa :)
Umarım güzel bir hafta sonu geçirirsiniz. Ben geçen hafta ne yaptım biliyorsunuz :)Etkinlikteydim. Dolu dolu bir gün geçirdim. Sargita Der ki'nin düzenlediği etkinliğin ilk durağı olan Body Shop'ta neler olmuş ben neler begenmişim bugün onları sizinle paylaşmak istedim.

Öncelikle belirtmem gerekir ki Body Shop çalışanları bu etkinlik için çoook iyi hazırlanmışlardı. Çalışanların  makyaj, saç ve oje seçimleri beni çok etkiledi :) ( iyi hazırlanılmış :) ) İkramlar, hediyeler, sürprizlerle dolu bir etkinlikti resmen :) Tüm çalışanlara buradan çok teşekkürler :)

İlk olarak Mustafa Bey'e bize tüm ürünler hakkında bilgilendirdiği için teşekkür ederek başlamak istiyorum.  İlk olarak E vitaminli bu bakım kremini  gösterdi bizlere. Bunun bir özelliği de dolaba koyup soğutup kullanabileceğiniz bir krem olması. Body Shop'un bu yeni seri sorbet kremleri gerçekten mükemmel :) Yapısı Yağlı değil ve kokusu çok hafif. 



E vitaminli ürünlerden kendinize uygun olanı seçmeniz mümkün. 

Ama benim favorim kesinlikle bu Vitamin E içeren Serum. bu ürünü özellikle Mustafa Bey'e sorduğumda çok etkili bir ürün olduğunu  ve  diğer ürünlerinden farkının cildin üst tabakası değil bir altındaki tabakayı etkileyen içeriğinin olması... "Normal kreminizi sürmeden bir kaç saat önce kullanmanız yeterli "dedi. 

Bu iki ürün size yeter de artar :)

Bir de serum var ki bu serum  aslında biraz yağlı ve önerilen ise kuru ciltlerin kullanması :)


Veee sizin için indirimlerden karelerrrrr :) Büyük indirim söz konusu  hele bazı ürünler 60 tl den 15 tl'ye inmiş :)

İşte setlerrr :) 

Veee  bayıldığımız bir ürün olan Body Shop Extra Virgin Minerals :) Bu ürünü herkes  toz pudra sanabilir ama Mustafa Bey bunun bir toz fondöten olduğunu söyleyince daha da sevdim :) Çantadan ayrılmayacak bir ürün. Kabuki fırçalar ile uygulanması tavsiye ediliyor :) Fiyatı 69.90'dan 14.90'a inmiş :) Benim denediğim rengi koyu tonu :) Bir de açık tonu bulunmakta :)


Ben gül kokusu sevmesemde bu pembe bavul çok tatlı :) Bavulumu alır giderim  sözü için uygun bence :) Açık rengini görmek istediğimizde  bize hediye edileceğini öğrendik sevindik. kullanabilirim ama anca kışın. Çünkü ben artık bronzum. Koyu renk anca olur bana :) 

Sonrasında makyaj çantası olarak bile kullanılabilir bence :)

Gelelim misss gibi kokularaaa :) 

Minik olanlar esans yani o yoğun parfumler. Bilek ve çenenize sürenlerdenseniz bu ürün sizlik. Yok ben her dk sıkıyorum ise cevabınız yanlarındaki büyükler size uygun :)

Bunlarda body mist ve losyonları ile duş jelleri :) Benim favorim Japanese Cherry Blossom . Şekersiz miss gibi :)

Tam dolanırken  tataaaaaa Starbuckstan mochalarımız geldi. Haftanın 5 gününü Starbucksta geçiren  potansiyelimden dolayı bu sabaha sabah süper geldi :)  Teşekkürler Starbucks Teşekkürler Body Shop :)

Sonra biraz daha devam edelim dedim. Mustafa Bey'e  denediğim bir ürünü sormak istedim.  Brezilya fındığı yağı içeren bu ürün saç serumu :) Yapısı içeriği o kadar iyi ki ben bayıldım. 

Tam bakınırkennn aaaaaaa  tatlılar gelmişşş :) Body Shop Tatlı, tuzlu  minnaklar ikram etti. Hatta "diyet yapanınız var ise diyet ürün de getirebilirim" dediler. Ayyy çok tatlılar :)

Ürünlerle keyfimi çıkarmaya devam ettim :)


Ayak bakımıda önemli dedik ve bu naneli ayak jeliyle buluştum. Mustafa Bey hemen  sample hazırlattı. Deneyeceğim :)

Veee benim ürünü bilmediğim, bir arkadaşımda denediğim seri :) 
Sargita'm benim bu halimi resimlemiş ve yorumlamış derdimi nasıl anlatmaya çalışıyorum değil mi?? :) 


Mustafa Bey'e  bir sıkılaştırıcı ve selülit jeli kullandım. Böylee yaktı kullandığımda, hafif nanemsi kokulu " bu tarife uyan ürün yoktu :) ısrarla "ama Mustafa bey olmalı kullandım". :)  Bu ürün var dediğinde kokladım veee "eveeeett buu buuu " dedim. Meğer bu ürün sadece basen karın değil tüm vücuda uygulanabiliyormuş. Kollarımda sarkma ve pütürler var diyorsanız. Kola bile uygulanabiliyormuş :)  İçeriğinde narenciye varmış:) nane nereee narenciye neree :)
Tüm ürünleri ise şu şekilde :)

Favorilerim ise sorbet ürünler yanii serinletici etkili ürünler :) Bu ürünleri dolaba koyabilirsiniz ve buz gibiyken uygulayabilirsiniz :) Moringa Çiçeği ise asla vazgeçemediğim ve kullandığımdır :)

Kakao gibisi var mı hem yeriz hem süreriz:)

Yaz geldi  bronzerlarr çıktı meydana yapıları çok güzel  şiddetle öneriyorum :) 

Veeee hindistan güzeli seçilmeme sebep olan Mustafa Bey'in jesti ile  parfüm banyosu yaptığım  body mist :) Bayıldımmmmmm .

İşte bu da seti :)

Şuuu  lip balmlara bakar mısınız ???  Bayılmak bi kenara o kutu nedir o kutuuuuu :))) Şuan indirimde :)
Veee bendeniz  ait olduğum yerdeyimmm :))) 

Veee body shop bize giderken  minik hediye kutuları hazırlamış. İçinde Vitamin E kremi  vee bizim bayıldığımız toz fondöten :)))


Bu ürünler , tüm ikramlar, tüm yardımlar, bilgilendirme, güzel sohbetleri için Forum Bornova Body Shop ekibine teşekkürler. 
Veee Katılan Bloggerlar :)


Yorumlar

  1. HARİKA BİR ETKİNLİK OLMUS CANIM BEN BODY SHOPIN GENEL OLARAK HER SEYINE KOKULARINDAN DLAYI BAYILDIGIM ICIN ORADA OLMAYI COK ISTERDIM :)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Popüler Yayınlar