Üzüntüm ...

Uzun zamandır  etkinlik buluşma bloggerlar arası paylaşım, sürprizler  yapmaya veya katılmaya çalışıyorum. 

Bu süreçte üzüldüğüm bir olaya Şahid oldum. Ben özellikle blogger arasındaki saygı sevgi inceliğin  var olmasını isteyenlerden biriyim. Bir tane ürün  alıyorsam diğerini çok beğenen  ve merak ettiğini önceden bildiğim bir  arkadaşa da vermeyi severim. 

Fakat bir özel ve fark edilen hediyenin başka birisine gittiğini  görmek insanı değersiz hissettirebilmekte...

Ben şu zamana kadar gelen hiç bir çekiliş ürününü , etkinlik hediyesini, içten gelen sürpriz hediyeleri kullanmayacağım veya cildime uymayan bir ürün  olsa bile başka birine hele internet üzerinden  hediye etmem , çekilişe o özel  seçilen fark edilen  hediyeyi koymam. Hatta 2 etkinlikte  2 farklı kişiye hediye ettiklerimden koymam. Bir değil 2 kere ayıp...

Benim öyle hevesim kırıldı ki  bundan sonra  duygusal düşünmeyeceğim veya ince hareket etmeyeceğim insanın özenerek, zaman harcayarak  aldığı şeylerin başkasına gitmesini görmek  yeterince ağır.  


Umarım  sevgili  arkadaşlarım başka kimsenin başına böyle bir olay gelmez. İsmini vermemeyi  etik bir düşünce olarak görerek paylaşmayacağım. Hepinize  iyi günler diliyorum. 

Teşekkür ederim 

Yorumlar

  1. Üzülme canım kaç kere karşılaştık bu tarz olaylarla biliyor musun ? Gerçekten sana değer veren ve seni düşünen kişilere karşı ince düşünceli ol,diğerlerine gerek yok :)

    YanıtlaSil
  2. maalesef bu tür olaylar çok oluyor, üzücü

    YanıtlaSil
  3. Ben çok yeniyim ne olduğunu anladım bile :( Biri çekilişle kazandığı bir şeyi yine çekilişe mi koymuş, ne olmuş?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. benden giden hediye başkasına gitmiş canım

      Sil
  4. Evet çok üzücü bir durum ama canım sıkma sen canını. :) Sen kişiliğinden ödün verme yine de. Zaten böyle ince düşünen biri "bir daha ince hareket etmeyeceğim" dese bile yapamaz ki.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Popüler Yayınlar