Rengarenkk

Merhabaaa :) 

Kim ne derse desin 25 yaşında da olsam kişiliğim gibi kıyafetlerimi de  saçlarimi da ayakkabımı da rengarenk seçiyorum. Seviyorum renkli olmayı:))

Bugün  "  haydi melodi alışverişe dedim"  ve  dolaştım durdum.  Barçın mağazasına gittim vee ilk görüşte bir spor ayakkabıya bayıldım .

Öncelikle gereksiz kutu yerine çevreye karşı duyarlılıklarını poşetlere de yansıttıkları için sevindim  Puma'nın ilk defa bir ayakkabısını aldım ama bu paketleme şeklini görmenizi istedim . 






Akıllı küçük çanta yapmışlar. Bu çanta hem  yolculuklarda güzel bir yardımcı. Hem de  çevreye dost. %65 daha az kağıt kullanılıyor. Organik afrika pamuğundan yapılmış geri dönüşümlü Kılıf :) 

  Gelelim ne aldığıma :)) ben yazın cıvıl cıvıl renkler giydiğim için bu ayakkabıya bayıldım. 


Bir yeni sezon ürünü olduğu için  çok düşük fiyatı yok ama görüntüsüne. Değer bence. Fiyatı 129 tl .

Yorumlar

  1. Kılıfa ayrı, ayakkabına ayrı bayıldım :)
    Güzel günlerde kullan
    http://nypdsena.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
  2. canım ben de gecen hafta http://www.n11.com/puma-st-runner-jr-mor-fyesil-P21903942 bunu aldım :) ikimiz de güzel gunlerde kullanalım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aaa ayakkabılarımız kardeşşş :)) güle güle kulan sen de gerçekten rahat bir ayakkabı kot şort ve renkli aksesuarlarla kullanabileceğimiz bir ayakkabı :)

      Sil
  3. Ben de gördüm bu ayakkabıyı Puma'da çok beğendim ancak kıyafetlerime pek uygun değil malesef, o yüzden almamıştım :)) Böyle rengarenk kıyafetler, aksesuarlar ayakkabıları çok beğendiğim halde alamıyorum. Ona uygun kıyafetim yok ona uygun ayakkabım yok ya da nerede giyeyim şimdilik ona ihtiyacım yok diyip almıyorum.. Bir gün belki ben de gaza gelip alırım böyle şirin şirin giyerim :) Güle güle kullan canım :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yazın kot şortlar beyaz üst ve renkli bilekliklerle bile kullanabilirsin. Bu sene rengarenk her şey sen de bir daha düşün bence canım :))

      Sil

Yorum Gönder

Popüler Yayınlar