Nisan ayı bitenler

Merhabaa :)))  Biliyorsunuz ben bu 3 aydır bir tüketim sürecindeyim. O yüzden eskileri bitirmeliyim diyerek tüketime başladım. 

 Bu ay  epey bir ürün tükettim, dibini gördüm.   Bu arada fotoğraflardaki süslü  Arap bacı ve pengueni kola şişelerinden ben yaptım :)  

Umarım  beğenmişsinizdir. :) Şimdi  neler tüketmişim, bu ürünler hakkındaki düşüncelerim neler  bir bakalım :) 
Elidor Rita Hazan Boyalı ve röfleli saçlar Şampuan  350 ml. : Saçlarım yeni boyandığı zaman ilk  kullandığım şampuan bu  oluyor çünkü  normal şampuana göre renk solması ve akması  fazla olmuyor indirimde hep depoluyorum. 

Johnson's Baby Şampuan 800 ml.: Öyle bir alışkanlık oldu ki ben de banyonun en sonunda vücut ve saçıma kullanıyorum kokusu beni çocukluğuma hem götürüyor hem de hoş kokusu saçımda epey kalıyor.

Syoss Mat ve Cansız Saçlar  Keratinli Saç kremi 750 ml. :Syoss markasını çok heves ederek aldım fakat  Syoss bana  derse biri tek kelimeyle "SAKIN" derim. Saçımda kuruma, kepeklenme ve renk solması yaptı. derimin kabul kabuk kepeklendğini görünce  temelli bıraktım ve çöpe gitti :) Ayı fiyata çok dha iyi ürünler bulunmakta. 

                         
Schwarzkopf Gliss Ultimate Repair Saç Bakım Maskesi 200 ml.  İçerisinde sıvılaştırılmış Keratin içermekte bu yüzden aslında bu maskeyi tercih ettim. Çok yıpranmış saçlarda  düzenli kullanılmazsa etkisi olacağını düşünmüyorum. Ben haftada bir bu  maskeyi kullandım ve etkisini gördüm. 

Schwarzkopf Gliss Total Repair Isıya karşı koruyucu sprey 200 ml  220 dereceye kadar dayandığı söylenen bir ürün fakat kokusu bile o kadar keskin ki sonradan saçıma  sürüp incelediğimde saçımı kupkuru sprey gibi yaptığını fark ettim  ve bir daha almayacağım ürün kategorisine girmiş bulundu.

Accent Geçici köpük  Saç Boyası 36 numara Aubergine : Bunun yazısı blogum da bulunmakta tık tık stoklarda bulunuyorsa kesinlikle  saç rengini değiştirmek isteyenler   bu ürünü Rossmann'dan alıp denemeli :) 

Pantene Doğal Sentez Argan Yağlı Elixir 100 ml. Fiyatı uygun kendisi etkili her saçınız nemliyken sürebileceğiniz. Bence fön  öncesi  sürülmesi gereken bir serum.  Yeniden alır mıyım?  evet. 

Giovanni 2 chic Brezilya keratini ve Argan Yağlı Durulanmayan Bakım ve Şekillendirici Krem 118 ml  Ailemizin yeni favori markalarındn biri kesinlikle  Giovanni . Fiyatı çok pahalı değil Gratis'te indirim zamanı kesinlikle alınabilecek bir ürün. Hele bu kremi kesinlikle saçınıza şekil verirken yumuşacık yapıyor. 
Avon Advance Techniques Fas Argan Yağı İçeren Serum 30 ml. Az bir miktar olsa da  minicik bir damlası bile saç uçlarını yumuşacık yapıyor. Pantene ve  Avon arasında kıyaslama yapılacak ise ben Avon'u tercih ederim.

Loreal Üç Etkili Cilt Düzgünleştirici Tonik Normal ve Karma Cilt 200 ml.  Serisini aldığım ama her birinin birbiriyle aynı etkiye sahip olmadığını gördüğüm ürün grubundayız. Loreal'in bu  Toniği evet temizleme açısından  süper bir ürün.

Loreal Paris Triple Active Fresh Yüz Kremi  50 ml. Su bazlı bir ürün kokusu  hafif nemlendiricisi orta seviye bir ürün.  Dermolab  ürünlerine geçtiğim için  bir daha almam .

Loreal Üç Etkili Cilt Düzgünleştirici Temizleme Jeli 150ml. Bu jel kadar lanet bir ürün hayatımda görmedim. Cilt tipim karma olmasına rağmen bu ürün kesinlikle yağlı cilt tipi için yapılmış. Cildim her yıkamada  kurudu. Her yıkamada beyaz kurumalar  görüldü. Özellikle bir süre denedim cilt alışsın diye fakat kusursuzlaştırma değil kusur oluşturmaya sebebiyet veriyor. Çevremdekiler de benim gibi  memnun kalmamışlar bir daha asla almam.

Nivea Vısage Pure Effect All in 1 Yüz Temizleme Jeli 150 ml. Bitmedi resmen uzun süre kullandım ve her kullandığımda arkadaşlarım  etkisini fark etti. Nemlendirme, peeling temizleme her özelliğe sahip ister  yüz temizleme jeli gibi kullan ister. yüzüne uygula ve 5 dk  beklet  avuç içinle ovalayarak peeling etkisi sağla. Gerçekten güzel bir ürün ama yağlı ciltler için önermem. 

HBMIC Hanbang mein Yaban Mersinli maske  Antioksidan etkisi olduğu  yazan bir maske ben bu maskeleri Gratis'ten almıştım. Bunun  bir çok farklı çeşidi bulunmakta. içinden bir maske çıkıyor onu yüzünüze koyuyorsunuz    durulamadan pratik bir ürün. 
Fa Kakao ve Hindistan Cevizi  Kokulu Duş Jeli 250 ml 
Kokusu hoş güzel bir ürün. Tüketim sürecinde bitirmek istediğim ürünlerden biri olduğu için tükettim. 

Dirty Works Body Butter 200 ml Tüm seriyi denemekteyim.  Ekisi güzel  arkasındaki içeriğe baktığınızda  o etkisinin bitkisel içerikler sayesinde olduğunu görebileceğiniz hafif  bir kokusu olan ürün. Ben hindistan cevizli olanını daha çok beğeniyorum.  Dirty Work's çekilişim ile siz de  bu markayı deneyebilirsiniz çekilişe katılmak için tık tık 

Pretty Promise Sugar Candy Vücut Losyonu 120 ml Bunların 5 çeşidini de denedim. Gratis'te set olarak bulabilirsiniz. Su bazlı tam bir yaz  kremi. Kokuları çiçeksi ve şekerli. 

Avon Little Black Dress Vücut Spreyi 100 ml  Arkadaşımın ısrarı ile aldığım ve kullanırken iyi ki almışım parfum kadar etkili dediğim bir vücut spreyi. İndirimde yakalarsan alır mıyım evet . 

Avon Perceive EDP Parfüm 50 ml. Canım yengemin doğum günümde aldığı  parfüm. Parfüm hastalığı olan birisi bu hediyeyi gördüğünde yeni bir parfüm deneyimleyecek diye  sevinmekte.  Ben o kadar severek kullandım ki bu kokuyu anlatamam.Üst notalarında beyaz biber, sarı frezya ve gardenya bulunan etkileyici parfümün orta notalarında armut ve erik kokuları bulunmaktadır. Parfümün alt notalarını ise sandal ağacı, vanilya ve egzotik çiçekler bulunduğu yazmakta :)

Parmex Aseton Nar Çiçeği  200 ml  Ojesiz çıkılmaz her gün de farklı renk olacaksa parmex evde olmalı :) 

Madame Coco Kolonya  Bergamut kokusu 400 ml. Set olarak aldığım ve bayılarak kullandığım yeniden alacağım bir kolonya. 

Flormar Supermatte M122 Ten rengi Oje  Ten rengi  tonu olduğu için doya doya kullandım. 

Flormar 424 Turkuaz renk Oje  Yazın vazgeçilmezi :)

Benri Disk Makyaj Temizleme  Pamuğu 80 'li  Bitmeden depoladığım ürünlerden biri. 

Arko Nem Yoğun Bakım Yüz El ve Vücut Kremi 50 ml. Çantamda kışın bulundurduğum bir üründü. O kadar yoğun ki bitmedi kolay kolay. 

Bourjois  Paris  06 ıcy Wine  Allık   İlk hevesle aldığım  fakat fırçayı ne kadar sürsemde  çıkmayan anca kazıyarak toz haline getirip  2 kere kullandığım. Nefret ettiğim ve  arkadaşlarımında sevmemesine sebep olan bir ürün.  Asla Almayın diyebileceğim bir ürün. 

Kipa  Islak Mendil Kipa indirimlerinde  depoladığım ürün. Her şeyi temizliyorum :) 



Yorumlar

  1. Arap Bacı ve penguene bayıldım Melodi'cim, tebrik ederim baya ürün bitirmişsin (:

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Valla tüketim krizine girince insan gerçekten bitirebiliyormuş daha da var evde Eda'cım yaa :)) arap bacıyı falan da yapacak olursam yaziyim buraya sen de yaparsın :)

      Sil

Yorum Gönder

Popüler Yayınlar