Pretty Beauty Metallic Matte Likid Ruj

Mat ruj modasının hala devam ettiği  günlerde yeni şahane ürünler de Türkiye'de satışa başladı.  Önce mat rujlar, sonra mat satin rujlar devamında yarı mat likit rujlar ve tam mat likit rujlardan sonra metalik serilerin matları geldi karşımıza.  Tabi bunlarında tam mat, yarı mat, satin olanı var. Ben tam mat rujlara bayıldığım için tercihlerim hep tam mat rujlardan yana olmuştur. İşte bu yüzden sizlere Pretty Beauty markasının tam mat likit metalik rujlarıyla tanıştırmak istedim. 

toplamda 7 çeşidi bulunduğunu biliyorum ben  5 tanesini seçtim.  Bana Instagram hesabımdan en çok  "uygun fiyatlı"  likit rujlar soruluyordu. Bu rujların fiyatı 6.50 tl. Evet fiyat ile başladım çünkü fiyat önemli. Önemli olan siz tam mat ruj seviyor musunuz. 
Eğer kuru dudak sertleşmiş rujlardan hoşlanmıyor dudağınızı durmadan ıslatma ihtiyacı içine giriyorsanız tam mat ruj yerine yarı mat veya satin tercih etmenizi öneririm çünkü bu rujlar fazla kuru. Colourpop rujlarındaki gibi ( ki iyi bir markadır) bu markada da kuruluk yüksek. Ovuştur suya sok çıkmıyor  fazla zorlarsan bulaşmadan öte dökülüyormuş gibi oluyor. 
Renklere gelirsek hepsi gördüğünüz gibi çok iddialı ve çok canlı makyaj yapınca da bunu çok net gördüm. 
 İşte 2 tane makyajımda kullandığım resimler. renkler canlı ve dudakta kötü bir duruşu yok aksine metalik olduğu için fazlasıyla havalı durduğunu düşünüyorum. 



Yorumlar

  1. renkler çok acayip bulunsun diye alınabilir de nerede satılıyor ki??

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Popüler Yayınlar