Gabrini cosmetics Metalik Far

Şu son bir kaç aydır metalik rujlar kadar popüler bir diğer ürün de metalik farlar. Her ruj yüksek performansa sahip olmadığı gibi her metalik likit farlar da aynı performansta değil.  Hem pigmentasyonu yüksek olacak, hem bulaşmayacak, kalıcı olacak, uygun fiyatlı olacak derken  ürün ve markalar arasında kayboluyoruz. 

Uzun zamandır severek kullandığım bir marka var ki  son zamanlarda bir çok büyük marka ile muadil tutulacak performansta ürünler bizlere sunuyor. Ürünler elime geçince  nedense incelemek istediğim bu likit far oldu. 
Likit olması beni korkutmadı mı ? Tabi ki ilk korkuttu. Korkutmasının sebebi ise gözüme uyguladığımda  bulaşacak veya birikecek mi düşüncesiydi ancak beni çok şaşırttı bu ürün. Ruj gibi sürülen bir ürün. Dağıttığınız an sabitleniyor 10  saniye içinde .  Bendeki bu gümüş renk 01 numara. 
Elime sürdüğümde de gördüğünüz gibi yapısı , pigmentasyonu yüksek bir ürün. Fiyatı bir çok markaya göre 3'te 1 fiyatına  yani kaçırılmaması gereken bir ürün. Bir son dip not ise ben bu likit mat farları bazen ruj gibi de rengini beğendiysen kullanıyorum. Renk seçeneği daha çok sonuçta.  Makyajda çareler tükenmez. 


Yorumlar

Yorum Gönder

Popüler Yayınlar