Nascita Jungle Tangle Tarak


Saç bakımı ve ürünleri kadar saçlarımızı nasıl taradığımız saç yapısına ve türüne göre doğru tarak ile saç taramak saçların sağlıklı büyümesini ve canlı görünmesini sağlar.  Her saç tipi aynı tür tarağı kullanmamalı. 

Taraklar sadece saçların açılmasını sağlamaz aynı zamanda saç diplerindeki deride bulunan yağı saç uçlarına yaymaya yarar. Bu da saçların kolay kurumasını, yıpranmasını  engeller.  Yanlış fırça ve tarama yöntemi saçınıza zarar verebilir. Saçlarımızın yavaş uzamasına bile sebeptir. 
Benim saç tipim düz ve sönük. Düz olmasına rağmen karışma problemi yaşıyorum.  İşte bu yüzden kuzenim bana Tangleteezer kadar güzel diyerek bir ürün önerdi. Bu da Nascita markasının bu Jungle Tangle tarakları oldu. 
Sık yapılı  bir tarak ve her şeyden öte tasarımı beni benden aldı. Melek Kanatları olan  tarağım var benim de artık.  Fiyatı 29.90 tl. Düz saçlılar elektriklenmeyen saçları olanlara özellikle öneririm. 

Eğer dalgalı saçlarınız var ise de kullanabilirsiniz ama biraz bakım yağı, ya da banyo da krem yardımı almanızı öneririm.  Bu arada tarağınızı ayda 2  kez şampuan ile temizlemenizi öneririm. Unutmayın saçlarımız da bizden besleniyor beslenmemize ve fiziksel olarak onlar ile ilgilenmemiz  onları güzelleştirir. 

Yorumlar

  1. Senin düz saçlarının bir değişiği alabildiğine gür benim saçlar *.* Tangle mı bu mu diye düşünüyordum.Denemekten zarar gelmeyecek :)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Popüler Yayınlar