w7 Glowcomotion Highlighter İncelemem

Herkese merhaba 
Instagram üzerinden canlı yayın sık sık yapıyorum ve bilirsiniz ki higlighter konusunda farklı markalar denemeye bayılırım. Özellikle pigmentli ve farklı ton ve yapıdaki higlighter bulmayı severim. Bir de uygun fiyatlı ise hemen öneririm hesaplarımda. İşte böyle özelliklerde bir highlighter sizlere paylaşmak isterim.


Eveshop mağazalarına w7 markasının geldiğini bir kaç önceki paylaşımımda sizlerle paylaşmış aldığım ürünleri ( ki çoğunu aldım) sizler ile paylaşmıştım. Onlardan en beğendiğim w7 nin bu Glowcomotion highlighterı oldu. 

Yuvarlak aynalı bir tasarıma sahip.  aynasının olması güzel bir artı. Çok parlak olmadığı için  doğal bir bitiş sağlıyor. Resimde de görüldüğü gibi çok parlamıyor ama parlaklığı doğal bir şekilde mevcut. 

Pigmentasyonu başarılı ancak uygulama sırasında yüzünüze boca edilmiş gibi durmuyor. 

Uygulanmış hali de bu. Parmaktakinin  ele sürülmüş haline bakıldığında doğal durduğunu görebilirsiniz.  fiyatının uygun olduğu düşünüldüğünde  alınması ve çekmecede durması gereken bir ürün olduğunu söylemek isterim. Kime önersem o da memnun kaldığını dile getirdi. Umarım sizde alır ve begenirsiniz.  En azından Eve shop mağazasına gidip testerını deneyebilirsiniz. 

Yorumlar

  1. Elimizdekiler bittiğinde değil de azaldığında alalım öyleyse :) malum aydınlanma çağındayız,highlighter çılgınlığı var. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. valla azalmadan alıyoruz fazla aydınlanma yaşıyoruz :D

      Sil
  2. Mary lou yerine bunu mu alsam acabaa :)

    YanıtlaSil
  3. Evet ben de memnunum, ama digerlerinden buna cok firsat kalmiyo😁

    YanıtlaSil
  4. Hepimizde bir aydınlanma bolluğu tabii :)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Popüler Yayınlar