Max Factor Creme Puff Pudra

Herkese Merhaba :)
Sosyal medya hesaplarımda bana en çok sorulan soruların başında fondöten ve pudra önerilerim ile ilgili sorular geliyor. Benim Severek kullandığım 2 markadan bir tanesi Loreal True Match diğeri ise Max Factor Creme Puff ürünüdür. 

Ailemdeki tüm kadınların da yıllardır Max Factor kullanması üzerine başladığım ve iyi ki başlamışım dediğim bir ürün Creme Puff. Max Factor, dünyaca ünlü makyaj uzmanlarının bile kullandığı 1953 yılından bu yana sektörde bir dev olarak bilinen ve makyaj uzmanlarının çoğunlukla tercih ettiği birkaç markadan biri.
Kapatıcılığı yüksek, tek başına bile kullanıma uygun, doğal bir bitişe sahip bir pudra kendisi.  Tüm cilt tipleri için uygun. Satin hatta parlama veya kuru bir bitişten öte kapatıcılık özelliği baskın geliyor. Zaten bu ürün pressed bir ürün yani sıkıştırılmış yoğun yapılı bir ürün.  Ben buğday tenli olduğum için 41 numara tercih ettim ama siz kendi cilt tipinize göre uygun olanı bulabilmeniz için aşağıda renkler ve ten rengi listesini de paylaşmak isterim. 

05 saydam bir renk  
13 bronz bir renk koyu buğday tenlilere 
41 buğday tenlilere 
42 esmer tenlilere 
53 beyaz tenli cildine canlılık isteyenlere pembe tonlu 
55 çok çok  uçuk pembe beyaz tenlilere  
59 soluk buğday tenlilere >pembe tonlu 
81 pembe beyaz çok açık tenlilere bu ton göz altına aydınlatıcı olarak da kullanılabiliyor.

Eleştiri olarak diyebileceğim tek şey kokusu. Eski pudralardaki o talk pudra kokusuna sahip . Kokuya duyarlılığı olan var ise  denemeden almasın. Ama Pudra arayanlar da kaçırmasın :)

Yorumlar

  1. çok severim bu pudrayı kokusu da efsanedir...

    YanıtlaSil
  2. Benim ilk aldığım makyaj malzemelerim den.Kokusu gerçekten efsane.Aklima düştü elindekileri eriteyim de bir nostalji yapayım..

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Popüler Yayınlar