Rival de loop young let it glow koleksiyonu alışverişim

Bu hafta Rossmann epey hareketli çünkü yeni koleksiyonlar yeni ürünler raflarda . 2017 geldi yeni yeni ürünler raflarda yerini hemen aldı. Üzücü olan ise kozmetik şampuan gibi ürünlerde Kdv'nin artması . O zaman bizde dedik ki uygun fiyatlı  ama kaliteli Rival de Loop  standına bakalım. Bir de ne görelim yeni bir koleksiyon Rival De Loop Young raflarında :) 

Koleksiyonun adı let ıt glow.  Yani deriz ya bırak ya parlayalım arada :) onu der gibi bu koleksiyon çünkü tüm ürünler prıl parıl parlıyor . Ben 2 ürün aldım bu koleksiyondan . Biri maskaraydı biri de ojesiydi.
Ojesi çok tatlıydı bana resmen göz kırprı. İçinde hologramlı küçük yıldızlar bulunmakta. Kendiside simli bir topcoat oje . Fiyatı yanlış hatırlamıyorsam 6.90 tl idi. 
Rimeli ise çok amaçlı kullanırım her markada da bulamam diye aldığım bir rimel oldu. Parıl parıl parlayan  bir rimel düşünün ama şeffaf . Ben siyah rimelimi sürüp üstüne bu ürünü sürünce şahane ve iddialı bir görüntü oluştu . Hatta bazı değişik fotograflarda kaş ve saçlarıma bile uygulayabileceğimi düşünmüyor değilim . 
Gelelim beğenmediğim bir ürününe . Bu ürünü ilk gördüğümde fiyatı 17 ise gayet başarılı dediğim ama wet N Wild markasının muadili asla olamayacak bir palet. Simleri çok yoğunda dursa kremsi yapısına swatchlasanızda yoğunnsimden öte kremsiz yapıda az bulunna simleri görüyorsunuz :) 
Yani sevmedim  bu paleti  benim gibi parıltı iddia sevenlere bir bakmasını öneririm . 

Yorumlar

  1. ojeyi ben daha önce almıştım başka bir isimde yine çıkartmışlardı o yıldızlar düzgün dağılmıyor maalesef o yüzden hiç sevemedim maskarayı ise bir türlü emin olup alamadım yoğun sim veriyorsa alacağım ..

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Popüler Yayınlar