Eylül Ayı Bitenler

Sonbahara girerken Ağustos'un izlerinden kurtulalım dedim. Tüketim sürecindeyim desem de yinede gidip alıyorum. Eeee bu kadar büyük indirim sık sık yapılırsa  normal :) Peki ben Eylül ayında neler bitirmişim haydi bir bakalım...




Vital Veto Köpek Şampuanı: Hayvanları koruma sebebiyle canım Oğlum Berry'nin şampuanını da paylaşmak istedim. Bu köpek şampuanı alerjik ciltler için ama ben pek memnun kalmadım kokusu mentollü olunca hayvancağız rahatsız oldu bir de köpürmedi bir türlü :( 

Clinique Likid Sabun: Clinique ürünlerini seviyorum elimde sample olunca kullanayım dedim :) 

Olay Intensive Nourishing Cream  Yüz kremi : Sevmedim sevemedim nedense...

Avon Tahitian Holiday Vücut spreyi: Ayyy o mis gibi Hindistan Cevizi kokusunu nasıl unuturum. Denize girip çıkıyordum yine de geçmiyordu koku :) Çevremdeki erkekler bile bana da sık diyordu o derece :)
 Shiseido 30 faktör Güneş Kremi Sample: Sephora alışverişimde verilmişti ve gerçekten güzel bir ürün yoğun kalıp gibi bir yapısı yoktu ve kokusu da hoştu. Koruması 30 faktör için gayet iyiydi. 

I love Strawberries& milkshake  Duş Jeli : Peeling özellikle bu duş jelinin kokusu pek bir hoş hatta  mangolusunu kullanmama az kaldı :) Watsons'ta satılmakta 
Johnsons Baby shampoo : Bebek şampuanını hem ben hem köpeğim kullanıyoruz o yüzden  bitiyor hemen :)

Seba Med Şampuan sample: Seba Med benim saçlarımı kurutuyor şans verdim ama bana göre bir ürün değil onu anladım :(

Neutrogena Deep Clean Scrub:  Neutrogena markası benim için gerçekten iyi bir marka  yeni ürünlerinden bile 2 şer tane almış insanım. Gerçekten yüzü derinlemesine temizliyor :) 

Rival De Loop hydro Yüz Jeli : Sevmedim sevemedim. yapış yapış bir etki bırakıyor yüzde. 

Pantene Pro V Onarıcı ve Koruyucu Bakım Kremi: Bu ürünü her banyo sonrası nemli saçıma sürüp öyle taradım  ve şekil verdim. Hem kolay açmama hemde  kolay şekil verip evden  çıkmama yardımcı oldu :) 
AırWick Aqua Mist Oda Spreyi: Evde stok yaptığım bir ürün. kokusu ferah  ve fiyatı bazen 3 tl'ye iniyor hemen depoluyorum :) 
Golden Rose 242 numara oje: Seviyorum bu rengi :)
Essence Colour &Go 103 Space Queen Oje: Aşk yaşadığım bir oje. Böyle güzel bir parıltı  bulmuşken bir kaç tane almak gerek :)

Yorumlar

  1. ojenin rengine bayıldım, bitirmekte haklısın :) deep clean'den ben de memnun kalmıştım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evde kaç tane depolamışım :))) çok güzel bir renk valla :)

      Sil
  2. Bebe şampuanını makyaj fırçalarımı temizlemekte kullanıyorum, ve gayette memnunum :)

    http://yeserenyaprak.blogspot.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bende öyle yapıyorum valla en güzeli hem de mis gibi kokuyor :)

      Sil

Yorum Gönder

Popüler Yayınlar