Agustos ayı bitenler

Merhabaaaaa :)))
Bugün haftasonu olmamasına rağmen pek bir enerjiğim. İzmir'li biri olarak İzmir'in kurtuluşunda her yerde bayraklar  marşlar çalarken  yazmak pek bir hoş :)
Ağustos ayı bitti ve ben hemen size neler bitirmişim neleri bitiremeden  atmışım onları göstermek istedim.
İşte tüm bunlar benim Agustos ayı kurtulduğum ürünler. Kurtuldum diyorum çünkü banyomuz yapıldığında  ailembiraz kızdı bu kadar  ürün mü olur diye  hatta onları da  merak eden varsa gösterebilirim bir sonraki yazımda :) Gelelim ürünlere ...
Rival de Loop Yüz temizleme jeli Seyahat Boy : Sevmedim sevemedim hatta sivilcelenme yapınca çöpe gidenlerden oldu .
Gliss Ultimate Repair Şampuan ve Saç Kremi : Kimin yazısını okusam herkes benimle aynı görüşte gibi içeriğinden kaynaklı sanırım yumuşacık yapıyor saçı  tam bir  yaz ürünü onarım  amaçlı kullanım için ideal :) Kremini de kullandım fakat kremsiz bile saçlarınız yumuşacık oluyor ve taranıyor :) 
Fa Fresh & Oil Hibiscus  & Carenberry  özlü duş jeli: Sevdim kokusu pek şeker ama  yazlıkta unuttuğum için bitiremedim sonuna kadar :)
Hacı Şakir Lavantalı Sıvı El Sabunu : Mis gibi lavanta kokuyor çok sevdim :) 
Selin Nar ve Pembe Greyfurt kokulu Vücut Spreyi: Mis gibi nar ve greyfurt kokuyorsun  ve fiyatı da uygun   denenmeli kesinlikle :)
Parmex Aseton: Artık süngerli  şişe aseton kullanır oldum ama ayaklar için yine Parmex candır :) 
La Ligne 50+ Faktörlü  Güneş Kremi : Tanrımmm nefret ettim. Sürüyorsun  bembeyaz kalıyor. Kokusu sütü andırıyor diye güzel kokulu hafif diye deneyelim dedim ama  havuza gir denize gir çık duşa gir o beyazlık ve yoğun yapısı keselensen anca çıkıyor . 2 Kullanımda Çöpe gitti maalesef ...
Panama Jack 30 Faktörlü Güneş Spreyi: Ne markalar kullandım bi şu markanın etkisini vermedi . Kolay kullanımı  püskürterek eşit dağılım yapan  yapısını bırakın fiyato şuan %50 indirimde Gratis'te satılıyor. Ve indiği an depoluyorum. Az korumalı olanlar hafif bir  kırmızılaştırmadan bronzlaştırıyor.
Signal White Now  Triple Power Diş Macunu:  Seyahat boy  bitirip büyük boyunu aldım. Güzel bir ürün  biraz mavi ama olsun :) 
Axe Anarchy For Her Deodorant: Aşk yaşadığım bir ürün bitmeden yedekliyorum. Pis kokuya dönüşmeyen tatlı bir kokusu var parfüm taşımıyorsan bile bu parfüm yerine de kullanılır. Kesinlikle denenmeli ...
Toblerone Çikolata: Her ay bir kutu  fazlası yok :) 
Yves Rıcher Pure System Yüz temizleme Jeli Sample: Büyüğünüde memnun kalıp aldım güzel bir ürün ve gerçekten etkili :) 
Kipa Islak mendil: 1 tl günlerinde Kipa'dan çok alıyorum :) 


Yorumlar

  1. bitenler yazılarına bayılıyorum teşekkürler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aaayy çok sevindim bunu duyduğumaaa :) ay sonu gelmeden eylül'de gelecekk :)

      Sil
  2. :))) çikolatalar guzeldi:)))) gelsin yeni yeni ciciler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. valla ne kadar bitiyorsa o kadar geliyor çikolatasız bir bitenler olmuyor :)

      Sil

Yorum Gönder

Popüler Yayınlar