Loreal Skin Perfection Nemlendirici ve Serum

Alıp bir türlü yazamadığım loreal skin perfection ürünlerimi artık yazmaya karar verdim. Loreal bu şirin  rengiyle genç kızlara özellikle kesinlikle kendini sevdirdi.
Hem serumunu hem nemlendiricisini aldım sebebi ise hem indirimde olmasıydı hem de  denemek istediğim üründü. Gündüz nemlendirici kremini gece serumunu kullanmaya başladım. Tek bir ürün alacaksanız da hem gece hem gündüz kullanılır dediği için serumu almanız yeterli.
 
Cilt kusursuzlaştırıcı nemlendirici kremin yapısı seruma göre daha yoğun. Rengi bebek pembesi yani açtığımda "aaa ne şirin" desemde içeriğiyle ilgili  şüphem olmadı değil.
Cilt kusursuzlaştırıcı serum daha ince yapıda olduğu için rahat kullanabilinecek bir ürün. 
Kutusu kullanışlı


Serumun şişesi ince zarif olduğundan sanırım serumu daha çok sevdim ama içerisindeki bitmeye yakın nasıl olacak belli değil:) 

Yorumlar

  1. Bende denemek istiyorum kullandıktan sonra deneyimleyirini paylaşırsan çok iyi olur canım bende şüphede kaldım şimdi cildim karma:(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Şuan zaten kullanmaktayım. Serum mu krem mi derseniz serumu öneririm. Cildiniz benimki gibi karma ise ince yapılı olduğu için serum daha uygun. Kuru ciltler için nemlendirici uygun .

      Sil
  2. Teşekkürler Melodie gerçekten kararsızdım serum iyi fikir

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Popüler Yayınlar