Gliss million gloss serisi

Merhabaaa bugün yaptığım alışverişin içinde de görmüşsünüzdür ki Ben Schwarzkopf  Gliss 'in yeni serisi olan Gliss Million Gloss yani  parlaklığını yitirmiş mat saçlar için üretilmiştir.
 

Ben Rossmann'da %50 indirim görünce tüm seriyi denemek istedim fakat stoklarda şampuan kalmamış :)  Ben de  açıcı sıvı krem ve serumunu aldım.

Peki bu ürünün farkı ve özellikleri ne?

Saç yüzeyi zarar görebilir ve ışığı yansıtmada yetersiz kalabilir. Saçlardaki pürüzleri onararak parlaklığını geri kazandıran bakım yapılması gerekir. 



Gliss Million Gloss serisi, PARLAKLIK – LAMİNASYON – TEKNOLOJİSİ’ne dayanarak geliştirilen formülüyle her bir teli parlak bir ağ gibi sararak, derinlemesine onarım ve milyonlarca ışık yansımasıyla uzun süreli ve göz kamaştırıcı parlaklık sağlamakta.


Parlaklık İksiri ile yoğunlaştırılmış Gliss Million Gloss Crystal Oil ışıltılı parlaklık etkisi ve milyonlarca ışık yansımasıyla saçlarınızı mükemmelleştiriyormuş. 

4 farklı kullanım şekliyle sadece 1-2 damla ile saçlarınıza lüks bir bakım yapıyor. 

Şişe tasarımı o parıltılı şişesi beni benden aldı açıkçası :) 

Yorumlar

  1. Ben de glissin keratinli siyah ve altin renginden olusan asil gorunumlu serisini kullaniyorum ama bunun goruntusu beni benden aldi :) asiri derecede yiprandigi icin saçlarimi kısacık kestirdim daha dün. Faydasini gorursen bana da söyle :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. şampuanımın bitmesini heyecanla bekliyorum şampuanını da aldım hepsini beraber kullanıcam :) deneyimleyip tabi ki paylaşırım.

      Sil
  2. Sac mask eşini kullandım bugün. Sonuç muhteşem parlaklık :) ama bir hata yapıp köklerinde durdum bir dahakine surmeyecegim

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Popüler Yayınlar