Kendin Yap: Kedi ve Köpek Evi Yapımı

Havalar soğudu hem sokaktaki dostlarımız hem de evdeki dostlarımız için bir kaç yatak modeli paylaşmak istedim sizlere. Kendi köpeğimde de soğuk yüzünden halı ve sıcak yerler tercih ettiğini gördüğümden beri evin bazı köşelerine aldığım yatağı veya hazırladığım minder veya yatakları koydum.  " Benim köpeğim kullanmaz " demeyin  en fazla  1 hafta içerisinde bir kaç yönlendirme ile  orayı sevdireceksinizdir. 

Elinizde ahşap bir kutu veya  meyve kasası var ise bunları istediğiniz renk boyayarak içine elyaftan bir minder veya o boyutta varsa bir yastığınız koyabilirsiniz.  gördüğünüz gibi ismini de yazabilirsiniz. 

Biraz dikiş nakıştan anlarım diyenler için  100 tl yaklaşık fiyatla satılan yataklardan kolaylıkla yapabilirsiniz. 

Benim favorim büyük köpeğiniz var ise bundan yana olacak. Ona bir köşe ayırın ve bunun için yapmanız gereken köpeğinizin boyutuna göre  örneğin 100 cmX 100 cm  bir ahşap kestirmek  koltukçu da bulursanız onun üstünü elyaf ve kumaş ile kaplatmak veya üzerine uygun bir minder yaptırtmak.  Ayaklarını sabit veya tekerlek alarak  portatif hale getirebilirsiniz. 
Son iki paylaşımım daha pratik ve daha maaliyetsiz :)  Hiç giyilmeyen bir kazak veya trikonuzu alıyorsunuz kesmeden biçmeden  böyle yatak yapıyorsunuz. Bunun için bir iğne bir iplik biraz da elyaf gerekli . Gövdeye elyaf doldurup kollara da doldurduktan sonra gövde etrafında kolları döndürüyorsunuz. Vee sonuç çok güzel. 

Benim köpeğim minik  ona tatlı bir şey yapayım ama bütçem yok yine diyorsanız. işte pratik yatak.  Hem kediler için hem köpekler için kullanılabilen boyutu sizin elinizde olan pratik  yataklar. Yılbaşı öncesi dostlarımızı sevindirmeye ne dersiniz ? 


Yorumlar

Popüler Yayınlar