Mac cinderella eye gloss yorumlarım

Merhabaaa
 Bugün elime geçen ve kullanmak dışında kurcaladığım mıncıkladığım ve parıltısına aşık olduğum Mac Cinderella koleksiyonundan eye gloss  lightly tauped i sizinle de paylaşmak istedim. Artıları da eksileri de  var tabi ki haydi ele alalım bu minnoş ürünü:) 
Öncelikle kutusuna bayıldım  içindeki kabı ise  sade ama  şirin. İçindeki rengin parıl parıl parlaması ayrı bir sevimlilik katmış. Komple mavi olsa bu kadar güzel olmazdı bence :) 

Benim aldığım renk Lightly tauped rengi bu koyu rengi bir de açık simli sedefli rengi vardı. Eye gloss  olması ilk kez duymam  ilgimi çekti açıkçası cinderella serisinin ne rujları ne highlighterları  bana ( ben esmer olduğum içinmiş ) uymadı . 

Şimdi olumlu tarafları ve olumsuz tarafını iyice ele alalım. Eye gloss olması özellikle GLOSS olduğunu belirtmek istiyorum. O bizim lip gloss yapısıyla karşılaşmamızı sağlıyor. Biraz yapış yapış bir ürün daha doğrusu az kullanılması gereken  uzun süreli bir ürün.  ben genellikle kaş altım  göz içime uyguluyorum. İçinde bir Cinderella parıltısı var ki sormayın sim değil kesinlikle ama parıltı. Yaz gelmişken belirteyim bu ürün güneşte gerçekten  çok doğal bir görüntü oluşturuyor. Nasıl  bronzerlar  canlı parıltılı bir cilt  gösteriyorsa bu da aynı o :)  Tek sıkıntı ilk sürdüğünüzde biraz yapış yapış olması bu yüzden kaş altı için uygun olduğunu düşündüm . 
Koleksiyon ürünü olduğu için şuan pek kolay bulunamayan bir koleksiyon. Ben instagram üzerinden yapılan bir açık arttırmayla yarı fiyatına  satın aldım sıfır ürünü.  






Yorumlar

  1. güzel yazı için teşekkürler bende bloğua beklerim canım :)

    YanıtlaSil
  2. Güzel bir yazı olmuş elinize sağlık ^-^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Keyif aldıysanız okurken ne mutlu asıl ben teşekkür ederim :)

      Sil

Yorum Gönder

Popüler Yayınlar