Denizkızı atolyeden gelen şirin sürprizler

Merhabaaa :))
Bugün sizlere instagramdan geldiği an paylaştığım  Denizkızı atolyeden aldığım ve hediye gelen ürünlerden bahsetmek istiyorum. 

Dedim ki benim markamın logosu neden ahşaptan olmasın :)  Tam bunları yaptırmaya karar verdiğimde marangozları dolaşıp durduğumda  bana bu işin çooook pahalıya patlayacağını  bu istediklerimin kesiminin zor olduğunu söylediler. Ben tam vazgeçecekken Denizkızı Atolyenin sahibesii :) 
 Fatmacığımla tanıştım. Fatmacığım diyorum çünkü o da bir İzmir'li vee yaşlarımız  yakın  . Eeee hemşerilik tasarım işleri derken biz Fatma Hanım Melodi Hanımdan çıktık:) Ucuz ve kaliteli ürünler olması  benim ileride de çalışacağım bir yer olduğunun garantisidir. 
Öncelikle Fatma'ya isteklerimden bahsettim. Logomu yolladım  ve  istediğim renkleri nerede ne renk olacağını  konuştuk kararlaştırdık. Hatta M harfimdeki tacım da süslü oldu sanki :) 
ME logosunu 45 cm hatta biraz daha büyük olabilir mi dedim. 2 Çeşit kalınlık vardı ben en kalınını seçtim çünkü led ışık bağlanacak diye :)  Fatmacım önce bunları  photoshopta çizdi. Benim onayımı bekledi ve ben onay verince kesime gitti  çizimler :)
Elimle boyutunu göstermek istedim çünkü gerçekten büyük bir logo :) 
Onun yeni bir ürünü olan bu askılık hediye oldu bana :) hem pembe hem rujlu dudak yanii tam blogumu anlatıyor bu askı :) Bu askıların erkekler için olanı da mevcut :) 
Aaaa şunu da belirtiyim. Her aşamasını resim ve video ile gördüğüm halde   bu sevimli notlar ve ürünleri paketi açtığım anda aşık oldum ve 10 dk sarıldım onlara :) Siz düşünün :)
İşte bu da  adım :) Tescilli ismimi bu rengarenk haliyle elimde görünce daha bir mutlu oldum sanki :)  Bu isim 13 cm yüksekliğinde yani küçük bir  isim değil. Küçükte büyükte yapılabilmekte :) 
Gelelim onların yaptıklarına. Benim ürünlerim yapılırken bu ağacı gördüm. Veee sonuç  o bir  askıymış :)  Boyanıp süslendi hatta sahibine ulaştı bile :) 
 
Dekopajlı ürünler çookk uygun fiyat
Aynalar ve ayna kapı süsleri :) 
İstediğiniz tasarımda yapılan sehpalar :)
Organizasyonlar için Bebek şekeri arabaları :) 

Fatma'ya çok teşekkür ediyorum.  Hoş sohbeti kısa zamanda bu güzellikleri hazırladığı için hiç bir isteğimi kırmadığı için ve  sürprizleriyle birlikte tüm ürünler için teşekkürler :)

Diğer güzel ürünler için tık tık

Kesinlikle bir bakın ve fiyatları sorun derim. Fiyatlar gerçekten uygun :)











Yorumlar

  1. Herşey harika gerçekten isim olana ayrıca bayıldım:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende bayıldım ve instagramdan baktığım yerlere göre uygun fiyatlı ve hızlı :)

      Sil
  2. Hepsi de çok tatlılar, güle güle kullan canım :)
    Özellikle üzerindeki minik taçla o isme bayıldım, tam senlik olmuş :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. şimdiden arkadaşlarımdan bazıları sipariş verdi bile benimkini görüp :) baktıkça mutlu olunan bir şey ben onu anladım :) Sende yaptır mell :)

      Sil
    2. vallahi düşüniyim ben de yaptırmayı çok güzeller :)

      Sil
  3. hepsi çok güzel, senin logona bayıldım renkleride çok güzel olmuş :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İş sadece logoda değil inan :) renk tonuna kadar görüştük ettik tam rengi tutturalım diye çok koşturdu Fatma yani ne istiyorsan o :) Öneririm oğlunuzun odası için :) :)

      Sil

Yorum Gönder

Popüler Yayınlar