Victoria secret alışverişim

Merhabaa meleklerimmm:)

Meleklerim diyorum çünkü bugün Victoria Secret günü :) 


Yeni aldığım 3 melek kokusunu sizinle paylaşmak istedim. Victoria Secret' ın vücut spreylerine bayılanlar arasındayım.  Her alışverişte kararsız kalıyorum. Bazen almıyorum kendime kızıp kırk saatte seçemedin diye. Çünkü hepsi birbirinden güzel bence :) 

Neyse Meleklerim  bugün aldığım 3 üründen bahsedeceğim size. Ben yasemin kokusu seven biriyim ve yaseminin alt notalarda bile olması bir parfümde  beni etkileyebiliyor. Biliyorsunuzdur ben şekerli koku pek sevmem :) 


Bu aldığım 3 vücut spreylerinin birini şekerli seçtim. O da  midnight exotics  serisinin  forbidden vanilla olanıydı. Kokusu çok agır vanilya olmadığı  için hoşuma gitti içinde floral bir koku da var.  


İkinci seçimim Midnight Exotics  Sensual Jasmine  heh işte yasemin kokusu diyerek  hemen saldırdığım bir koku o kadar hoş ki bir egzotik koku ve yasemin kokusu bir arada :) 

3. Aldığım ve en favori kokum olan secret charm serisinin honeysuckle & yasmine yani hanımeli ve yasemin kokulu spreyi :) hanımeli çocukluğumun vazgeçilmez  kokusu ve yasemin ikilisi benim favorim oldu. Bittiğinde kesinlikle bir daha alacağım  şimdiden söyleyeyim:) 







Yorumlar

Yorum Gönder

Popüler Yayınlar