Bitenler ve atılanlar

Merhabaaaaa :))) 

Bitenler  ve atılanlar yazısı için hadi tam bir ay olsun ki tam 1 ayda ne gitmiş dedim. Tabii bu sırada köşede öylece duran ürünlerde atılacak diye epey birikti.  Bir de dolabımda o kadar fazla ürün var ki "artık şunları bitir de  asıl istediğin ürünleri al melodi " dedim kendi kendime o yüzden bu ara full tüketim ve bitirme halindeyim :) 
Haydi bölüm bölüm bakalım neler bitmiş neler bir arkadaşa bakıp çıkacaktım  durumu olmuş:) 
Öncelikle maybelline affinitone  serisini sonunda şükürler olsun ki bitirdim. 

Göz altı kapatıcısı ve fondöten bitti ama biri iyi biri pek memnun etmedi. Kapatıcısını çok seviyorum günlük doğal etkide olsada. Ben karma bir cilt yapısına sahip olduğum için fondöteni  cildimde 1 saatten sonra kusma ve toparlanma yaptı. Arkadaşım mat serisi yeni çıktı al dedi onu aldım yeni ama denemedim çünkü çok fondötenim var şuan.

Goldenrose ultravolume 4 x mascara maalesef çok kısa sürede kurudu.Alırmıyım bir daha asla! 

Flormar 19 numarayı sevdim french ojesi gibi ama hafif pembe. Avon, Alix Avien, Loreal (soldan sağa)  rujlardan sadece Loreal beyaz olan lip balmdan memnun kaldım diğerleri hatta kullanmadığım için. Atılacaklar arasında yerini aldı.
 
 Air wick  delisi bir insan olarak  en beğendiğim kokusu Aqua mist  yağmur sonrası ferahlığı araba da bile küçük şişede götürdüm koydum. ferah ferah kokuyor. Bitti ve yedekledim 2 tane :) 

Watsons çilekli duş jeli o kadar büyük ki bitiremedim kaç aydır.  Watsons'tan artık ı love ürünleri aldığım için bir daha almam sanırım ama kokusu çok güzel:)

 Ikea mum vanilyalı bence kokusu yanınca güzel. Kokuyor ama yakmadan dururken daha fazla koktuğunu Düşünüyorum:) bir daha alsam yakmam dekor olur kesin:) 

Pretty promise red velvet vücut kremi küçük ama kokusu çok hoştu keşke bitmesin dediğim su bazlı bir krem:)pierre f  soyulabilir maskenin bir kullanımlık olanı bitti. Buyuk şişesini alabilirim kokusu da kullanımı da çok hoş ve rahat.  Arko nem yoğurt ve böğürtlen aromalı kremi bitirmek istedim çünkü artık daha farklı markalar kullanıyorum. Bitireyim bari dedim:) yoğun ve nemlendirici etkisi yüksek bir krem almak isteyen için olumlu dişüncem hem de uygun fiyatlı.  Morfose mavi su vazgeçilmezim duş sonrası kırmadan koparmadan saçımı tarayabilme sebebim:) 
Gelelim Avon Naturals kiraz çiçeği vücut spreyine maalesef mutlu olamadım. Kalıcı değil su gibi bir şey 1 dk kokuyorsun sonra koku yok oluyor asla almam. 8x4  hollywood deodorantı sevdim hafif  hindistan cevizi gibi  hoş bir kokuya sahip. Hollywood esintisi resmen:) 

Giovanni markasının 2 chick  avokado ve zeytin yağlı saç maskesi  hayatımın maskesi. Oldu kesinlikle bir daha alınılası bir ürün. Loreal pure zone  ürünleri çöpe gitti durdu durdu.

 Merci çikolatasını Dubai dönüşü almıştım. Çikolata krizimde yedim durdum bitti:((( Bir de Cavendish & Harvey şekerler bitti:( 

 Nivea makyaj temizleme mendili  atıldı çünkü kullanmaya kullanmaya kurudu:(  işte bitenler ve atılanlar bunlar :)  alışverişe ve yeni ürünlere evettt:) eskiler gitti  o zaman denemeye devamm:) 

Yorumlar

  1. Merci cikolatasi benim en sevdigim cikolatalardan !

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. keşke bir kaç kutu alsaydım dedim pişman oldum resmen :)

      Sil
  2. ohhh rahatlamıssın canım gelsin yeniler ve meydana çıksın stoklar:)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aynen vallaa çekmecede aynı ürünleri görmekten sıkıldım farklılık için hem tüketiyorum hem de çevremde beğenenlere hediye ediyorum :) Rahatlatıcı bir şey kesinlikle :)

      Sil

Yorum Gönder

Popüler Yayınlar