8 mart dünya kadınlar günü gratis ve rossman alışverişim

Merhabaa :) Hepiniz diyorsunuz değil mi ohhh  rahat rahat az parayla çok  ürün aldım stokladım mutluyum diye :)) bende onlardan biri azcık oldum:). Niye derseniz Gratis'e gittiğim an dün tüm raflar bomboştu:)  


Gülmeye başladım bulamayınca. Bulduğumu da attım  sepete. Alsancak Gratis  ve Güzelyalı Gratis mağazalarına gittim. Çoğu istediğim büyük markaların ürününü bulamadım. Ama neler almışım haydi bakalım.

Uzaktan işte böyle :) haydi yakından bakalım aldıklarıma.


Neutrogena sivilce jeli her ay bir bitenler. Yazımda oluyor biliyorsunuz. Hemen yedekledim. Maske delisi biri olarak hemen  aldım. Rival de Loop ise 15 tl üzeri alışverişte hediye edildi.  Ve diğer bir ürün rival de loop hydro nemlendirici jel. Bu ürünün kokusu aqua ve bu ürünü yüzünüzü yıkadıktan sonra veya gün içinde yüzünüzün  ağırlaştığını hissettiğinizde bir. Nohut büyüklüğünde  miktar ile yüzünüze sürüyormuşsunuz. Sürdüğümde güzel bir şey  olduğunu anladım ve iyi ki almışım dedim:) 

Bir diğer ürün  Garnier'in kusursuz makyaj temizleyicisi maalesef Gratis'lerde ilk günden 2 'şer 3'er alındığı için Rossmann'dan %50 indirimle alamadım. 
12 tl' ye aldım. 
Vee yine Dirty Works yine Dirty Works ürünleri :) kalem traşını bulamadım ama olsun alırım elbet bulunca.  törpüsüne bayıldım. Bir tarafı törpülüyor diğer daha hassas törpü biri  tırnak üstünü parlatıyor diğeri düzleştirici güzel bir ürün. 
Rival de Loop bb kremi en açık rengini aldım kardeşime. Cildi veya bölgesel yağlanması olan  için bb kremi ben uygun bulamıyorum.  O yüzden kendime almadım. 

 Affinitone matte  yeni ürününü görünce şans vermek istedim Gratis'te %50 yi görünce . 24 numara golden beige aldım.  Deneyip size. Yazacağım canlarım. 


 Diğer 2 favorim canım blogger arkadaşım üniversite dostum Sargita' nın vazgeçilmezi olan Maybelline color tattoo. Önce çılgınlığımı söyleyeyim.  Sargitam (tık tık) ' ı aradım vee "hangi rengi alsam kararsızım sen ne kullanıyordun?" dedim. "Ben 35- On and On Bronze  beğendim ama  40 permanent taupe da  var " dedim . "Kesinlikle permanent al" dedi. "Mat olan serisinin tek matı 7.5 tl ye bulduysan hemen al"  dedi:). İkisini de dayanamayıp aldım:))


Rival de Loop %40 indirimde olunca bir rimel kaş kalemi ve bağlandığım asansörlü göz kaleminden aldım. Gelelim en komik ürünüme. Açık kumral saçlarım var ama umarım olur diyerek Rossmann'dan mor renk 3 yıkamada geçen geçici saç boyasından aldım.  Deneyip onu da yazacağım.
Gelelim son zamanlarda almak istediğim 2 ürüne . Biri el ve vücut peelingi olan Wellness Beauty'nin peelingi ve aynı markanın incir ve güllü aroma yağı.  Peelingi bir çok blogger yazdığı ve övdüğü için denemek istedim. Ama fark ettim ki  ürünün iri tanecikleri var deniz tuzu gibi. Aroma yağı 2.25 tl olunca bir denemek gerek. Dedim kokusuna bayıldım duş sonrası güzel olabilir dedim.
Leoparlı  peçeteyi görüp almamak olmazdı. Air Wick' i gratis ve Rossmann'da 8 tlye gördüm. Tüh dedim Gürmar' da 3.90 tl ye bulunca 2 tane aldım. :)  1 tl idi bir de ıslak mendiller. seyahat boyu saklama kaplarından aldım 2.5 tlye geldi Gratis'te.


 Rossmann dan bir de 28 inde şuan ki çekilişim bittiğinde. Yeni bir çekiliş yapacağım bu. Benim doğum günüm olan 12 nisana denk gelebilir öhhömm öhööm :)  o yüzden bu kalpli keseciği aldım:)

Veee %50 indirim olunca Gratis'te  bir büyük bir küçük 2 tane şemsiye aldım. Tanesi 10 tlye :) 

Vee son gün yine gittim gratis' e dayanamadım 


Yine bir the balm ürünü aldım:) 
En açık tonunu aldım özellikle 


 Vee sadece %50 indirimle  12.5tl ye geldi:) 




Göz altı kapatıcım bir sürü olmasına rağmen bu sefer maybelline yedeklemedim gittim the balm aldım ki bence süper bir karar oldu:) 

Neyse canlarım işteee bunları aldım umarım sizde beğenmişsinizdir :) Hangi ürünleri  beğendiğinizi veya merak ettiğinizi  söylerseniz  çoook mutlu olurum  :) 

Yorumlar

  1. en çok saç boyasını merak ettim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bunu en geç doğum günümde deneyeceğim. Başka bir marka duydum o gelirse elime onu da paylaşacağım asıl:)

      Sil

Yorum Gönder

Popüler Yayınlar