Süslü kutum etkinliğinden gelenler ve giden hediyeler

Merhaba:)
Biliyorsunuz ki ben bir etkinliğe katılmıştım. Buse'nin süslü kutum etkinliği sonlandı  ve  kutum bana ulaştı  herkes kim ne aldı diye merak ettiği için ben de  kendi kutumu ve buse'ye neler hediye ettiğimi sizlerle paylaşmak istedim belki içlerinde  sizin de sevdikleriniz olur diye .


Öncelikle Ben neler yaptım Buseye nasıl bir kutu hazırladım ondan başlayalım. Buse Yalova' da Gratis olmadığını söyleyince biraz ona Gratis alışverişi de yaptım. Meğer  çok istediği ürünleri seçmişim. Bana bunu söylediğinde sevindim.  Ben biraz kokoş olduğum için tüller içinde hediyelerimi yolladım.


 Ben hediye almayı da etmeyi de severim  hep söylemişimdir. İşte benim paketim :)

Buse paketi aldığında çok  sevinmiş hemen  mail attı ve  ürünleri çok sevdiğini içlerinde gerçekten merak ettiği ve almak istediği ürünler olduğunu söyledi. Onun mutlu olmasına çok sevindim.  Şunu belirtmek gerek ki bu etkinlikte  sadece şu bilgi vardı  karşınızdakinden ne bekliyorsanız öyle hediyeler koyun. Bu bir kalem de olabilir , kozmetikte her şey olabilir diye. Ben de  kendim de ne görmek istiyorsam onları koydum.

Benimkini kısa kesip şimdi Buse'nin bana yolladığı  süslü kutuya bir bakalım. Buse'nin kutusunun ilk görüntüsü :) 

Görünce sevindiğim anlamı büyük bir hediye vardı ki onun için teşekkür ederim. Kendi  el emeği ile yapmış olduğu bir arkadaşlık bilekliği...  NYC ürünlerini  watsonsta görmüştüm ama  çok fazla pudram ve allığım olduğu için almamıştım. Buse'nin sayesinde denemiş olucam. Tüm yolladıkları için Buse'ye teşekkürler .

Yorumlar

Yorum Gönder

Popüler Yayınlar