Sevgililer gününde dirty works ile kendimi ödüllendirdim

Bugün sevgililer günü biliyorsunuz tabiki deeeeee :) (bilmeyen mi var deseniz haklısınız :) ) 

Bugün çekilişimin kazananını sizinle paylaşacağım lütfen beni takip edin  Elidor çekilişim bitmiş bulunmakta :) 

Neyse canlarım ben bu sevgililer gününde de hazır indirim bulmuşken kendime hediye alayım dedim:) Dirty Works ün neredeyse  tüm ürünlerini denemeye çalışıyorum.  İndirim de bulunca aldım:) peki ben neler aldım haydi bir bakalımmm:) 
 Öncelikle Dirty Works 2 çeşit makyaj çantası sunmuş biz değerli kokoşlar için:) 
 Açınca askılığa takabiliyorsunuz. Uzun bir  askılık oluyor. Takılarınızı. Seyahat için küçük. Kremlerinizi ve. Ayrı fermuarlı bir gözü  var ki oraya istediğiniz makyaj malzemelerini koyabilirsiniz.
Diğer bir ürün  Dirty Works coconut butter . Hayatımda ben böyle güzel bir tatlı Hindistan cevizi kokusu  almadım. Çok güzel inanın pişman olmazsınız.  Aynı tür Hindistan cevizli duş jelini de  buldum takım kullanırım diye düşündüm:) 
Facescrubı herkesin hoşuna gitmeyebilir. Ama ben çok sevdim çünkü yüzümü ferahlatan mentol; mentol kokusunu çok severim. Gerçekten yoğun bir yapısı olduğu için de sevdim.  Dün kardeşim ise detox maskesini denedik ve gerçekten yüzü karma veya yağlı olanlarda etkili olabilecek bir maske bu maske.  Çünkü yağlı bölgeyi kurutarak yüzü eşitliyor. bir de el kremi ihtiyacım vardı  çantama atmak için onu da aldım :) kokusu pek hoş :)
 Ve son olarak dirty worksün  bu kapatıcısı  göz altı morluk gidericisi hakkında konuşmak istiyorum. Çünkü konuşulcak bazı durumlar mevcut.  Ten rengime uymadığı için açık rengi de koyu rengide kullanılacak gibi değil maalesef  yoğunluğu da yoğunluk değil. Bu yüzden sadece bu ürün benden sınıfta kaldı maalesefff:/ 
 Neysee canlarım ben bunları aldım başkada aldıklarım var onları da en kısa zamanda sizinle paylaşacağım.  Sevgililer günü bence sadecr sevgililerin kutladığı bir gün değildir. Herkes bugün tüm sevgiklerine sarılmalı ve lütfen onlara onları çok sevdiğinizi söylemeyi unutmayın. Sevginin paylaştıkça güzel olduğunu da tabii:)  

Yorumlar

  1. coconut dedi mi beynim duruyor, almalıyımmm:)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kesinlikle öneririm çok tatlı bir kokusu var :)))

      Sil
  2. Makyaj çantasını kesinlikle almak istiyorum, en kısa zamanda bakacağım :)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Popüler Yayınlar