Ocak - şubat ayı biten ürünler :)

Merhabaaa :) 

Bugün şöyle bir baktım ki biten ürünlerim olmuş haydi melodi  yaz bitenleri dedim:) öncelikle bu ara koşturmacalı bir ay geçti.   Ee kullandığım üründe bu koşturmaca da fazlaydı:) peki ben neler kullanıp bitirmişim bir bakalım. 


Öncelikle 2 şampuan bitirdim. Elseve şampuanı çok severek kullandım. Saçlarım çok dökülüyor diye aldım. Memnun kaldım  aslında yine alır mıyım evet :) 

Dubai'de Elidor şampuanı kullandım. Kepek önleyici  olan çünkü oranın sularının nasıl olduğunu bilmediğim için. Su değişikliği ve havanın sıcak olmasından dolayı bu şampuanı seçtim.  Kardeşimle birlikte bitirdik aslında. 

Krem olarak olay almıştım alışamadım pek ürüne kokusuz bir ürün kokusuz sevenler için ideal bir ürün su bazlı  Hatta yağlı bir krem hiç değil  fakat ben nemi sağlayamadığını cildime düşündüm. Yağlı ciltler için  uygun olabilir :)

Diğer biten ürünüm bir türlü bitiremediğim ve sonunda dibini gördüğüm Lancome likit rujum:) 

Flormar ojeler tabi ki bitenlerden rakı beyazı ojesi :) bu ojeyi kotex aldığımda yanında hediye etmişlerdi hiç unutmam:))) 

 Şimdi gelelim parfümlere :) 
Parfüm delisi olduğumu tüm arkadaşlarım bilir bazen gözleri büyür'kızım bu kadar parfum olur mu' diye :) 

Benim favorim olan parfumumle başlamak istiyorum. Geçen ay Davidoff bitirmiştim biliyorsunuz. Bu ay calvin klein in 2 u bitti peki neden bitti? Çünkü bir yeni Calvin in 2 u aldım:)  vazgeçilmezim ve kokusu çok hoş. Hatta. Çevremdeki erkekler bile bu parfüm nedir diye soruyor:)  

Diğer parfüm genelde kıyafetlerimi katlayıp dolaba koyarken asarken sıktığım 
Angie kırmızı rengi. Angie biraz şekerli bir parfümmüş maalesef ben de pek şekerli sevmediğim için dolabımdaki kıyafetlerime sıkar oldum:) 


Ve son olarak bir türlü bitiremediğim ama sonunda dibini gördüğüm şuan şişesi kare olarak değişen Kenzo  Leau par Kenzo. Bana bunu canım amcam almıştı. Severek kullandım. Her mevsim kullanılabilecek bir parfüm Kenzo sevenler bilirler :) 

İşte bitenler bu kadarrr :))) hepinizi seviyorummmm:))))

Yorumlar

  1. İkimizin de şampuuuuuları aynıııııııı <3
    Loreal :)

    YanıtlaSil
  2. Bir de Loreal in yeşil renkli nem serisini deneyin derim, harikaaaa :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. onu da deneyebilirim şampuanım bitince :))) teşekkürler :))

      Sil

Yorum Gönder

Popüler Yayınlar