İndirimler başladı...

Merhabaaa :) 
Bugün epey bir gezdim tozdum. Ve kendime birkaç şey aldım. Tam da indirim zamanı olunca ister istemez biraz alışveriş yaptım. Peki ben neler aldım? Hadi bir bakalım:) 
Batik, penti sephora mango ve burada poşeti olmayan watsonstan alışveriş yaptım.  %70 e varan alışveriş var çoğu markada. Sephora' da ise 5 tl 10 tl ve 20 tl ye fırsat ürünleri bulunmakta. 
Öncelikle sephora' dan bahsedelim bakalıımm:) sephoradan bir vücut kremi aldım kokusu parfum içerikli ve su bazlı bir krem  kırmızı parıltılı kutusuyla  birlikte sadece 10 tlye aldım:) 
Bunun scrubı da var tabi isteyen onu da alabilir o da 15 tlydi. 2. Aldığım ürün ise eyeliner 


Eyeliner da yine 10 tl. Göz kalemleri ojeler 5 tlymiş ama hç kalmamış. Saç mascaraları 10 tl. Farlar 10 tlydi. Pudralar 20 tlydi. Daha bir çok ürün fırsat reyonundaydı. Bence kaçırmayın. 
Sonra mango outlete gittim %70 indirim vardı. Hırkayı 14.90 tlye kotu 19.90 tlye ve bodyi 6.90a aldım.

 Diğer ürünlere gelirsek 40 tlye abiyeler 11 tlye tshirtler 20 tlye etekler, 30 tlye uzun yırtmaçlı etekler vardı. Topuklu ayakkabıların dışında çantalar 12 tl ile 70 tl arasında değişiyordu.
Sonra pentiye girdim ve %70 e varan indirim gördüm. Arkadaşlarım korseli çorapları önermişti.  Bir baktım 10.25 ten 3.75 tlye düşmüş hem siyah hem ten rengi aldım. 

Kısa çorap 2.25 tlye  ve diz altı çorapları ise 2.70 tlye aldım normal fiyatlarından %50  inmiş  olunca hemen aldım:)  bir de baktım ki terlikler 10 tl patikler 5 tl hem kardeşime hem kendime Terlik aldım 
 Ve son olarak watsonsta bulamadım dediğim ı love mango&papaya  setini 3 al 2 öde ile aldım. 
Toplamda 22 tlye 3 ürünü birden aldım. 
Batikten ise  bir hırka bir pantolon yapıda tayt aldım. 49 tl hırka ve 39.90 tl kadife kabartılı tayt aldım. 
Bu kadar alışverişi yapınca eve musmutlu geldim umarım sizde güzel ürünler bulursunuz. Fırsatları kaçırmayın:)))

 hepinizi çoookk öptüm :) bu arada blogumdaki 14 şubat için minik elidor çekilişlime katılmayı unutmayın :)) 

Yorumlar

Yorum Gönder

Popüler Yayınlar