Gratis indirimini yakaladım:)

Bugün o kadar güzel şeyler oldu kii öncelikle onları sizinle paylaşmak istiyorum  merve essence çekilişinde youtube talihlisi ben olduuuum:)

mervenin kanalını görmek için tık tık ta ta taaaa :)  çok umutsuzdum bana hiç bi çekiliş çıkmaz diyordum.  Neysee ikinci olarak  busenin blogunda gerçekleştirdiği süslü kutum etkinliğine katıldım. blog için tık tıkk  

Buse gerçekten çok sıcakkanlı bir blogger.  Bu etkinliğe katılmak şimdiden beni mutlu etti. 
Şimdi gelelim gratis'ten aldıklarıma. 
 Gördüğünüz gibi tüm bu ürünler indirimdeydi:) %40 indirimden kaçırmayayım dedm :)  öncelikle  bir haber vereyim çarşamba günü yani 30 ocakta. Dubai'ye gidiyorum :) 

 Şubat sonuna  kadar orada  Dubai shopping fest varrrrr. Çoğu markada %70 e varan indirim varmış. :) boş valiz götürüyorum inanın :)  bu yüzden bavuluma  hep aradığım ama bulamadığım bavul  kartviziti buldum 



 İsmim ve kimlik bilgilerimin yazılı olduğu bu kartvizitin gördüğünüz gibi üzerinde tam Dubailik terlik ve şort var :)) ve %40 indirimle 2 tl ye geldi :) 
 Sonra. Baktım Dirty Workste indirimde  hadi dedim oradan da birşeyler alayım:) 

 Bu ürünlerini hiç denememiştim bi deneyelim dedim. Face Scrubı gerçekten çok başarılı nane kokusu var. Yüzünüze sürünce ferahlıyorsunuz ve içindeki tanecikler gerçekten ölü deriyi temizliyor.  Diğer bir ürün ise concealer. Bu ürün  siyah göz çevresi kapatmak için bir ürün. İçinde iki ton bulunmakta. 
Bunlar yaklaşık 9 tlye geldi bana.  Bir diğer aldığım ürün

Beauty blender yapılı. Blenderlar:) Eklipsin blenderlarını da başarılı buldum ve. 3.5 tlye indirimli fiyatını görünce kaçırmadım. 2 tane aldım:)  

Soyulmalı maskelere bayılıyorum bu yüzden biri toz şeklinde kendiniz hazırlıyorsunuz diğeri jel şeklinde olan bu peel offları aldım ve bunlar da bana indirimde 1.5 tlye geldi :) 
 Sonra başka neler alsam dedim:)  altın renkli oje heryerde arıyordum uzun zamandır ama böyle parıltısı. Fazla ve tek seferde etkili olabilecek pigmenti yüksek bir oje istiyordum.  Ben bunca zaman neler betty booplara bakmamışım dedim. İstediğim ojeyi buldumm:) ve 3 tl normal fiyatı iken %40 indirimle aldım tanesini.


Marilyn monroe aşığı biri olarak  ve bu ara kendime  böyle bir defter isterken Gratis'te 5 tlye düşmüş bu defteri görünce çok sevindim. İçi normal çizgili defter olmaması çok güzel.

O gün hangi duygusal  haldeyseniz sol üstte smiley i işaretleyebiliyorsun:) havanın nasıl olduğunu belirtebiliyorsun :) çok güzel bir defter .  Son olarak Doğadan'ın çıkardığı soğuk çay ice teaden vazgeçmemi sağladı :) beyaz çay ve armut bu kadar mı güzel olur :) Gratis'te 1 alana bir bedava ile  aldım:) kesinlikle denemelisiniz :) 
Peki Ne alamadım maalesef fırça alamadım fırça almak istesemde güvenemiyorum. İndirim yakalarsam onları da alacağım malum bu ara yurt dışına para ayırdık :) 


Yorumlar

  1. Deftere bayıldım, güle güle kullan canım aldıklarını (:

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim ben de severek kullanmaya başladım bile :)

      Sil
  2. Aahh ah gördüm herkes gratis indiriminden bissürü bissürü şeyler almoş benim şehrimede açılsada bende hiç çıkmasam :-D hepsi çok güzel güzel günlerde kullan canım :-)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hiç üzülme Buse'cim ben Gayağına getiririm :) Kutunu görünce gerçekten getirmişsin dersin:))

      Sil
    2. Hiiihhh bayılırım o zaman 3 gün kaldıramazlar beni sevinçten :-D

      Sil

Yorum Gönder

Popüler Yayınlar