Real Techniques Limited Edition Illuminate Accentuate Set

Gratis mağazasına her uğradığımda ilk gittiğim  yer fırça standı oluyor. Özellikle Gratis'in Real Techniques fırçalarının limited ve başka yerlerde satılmayan setlerini satması daha da heyecanlandırıyor insanı. Bu sefer ne gelmiş acaba diye  gidiyorsun. 


Real Techniques markasının özellikle limited edition olan fırça setlerini indirim olsun olmasın bulunca kaçırmamak lazım. Bitti mi geçmiş olsun diyoruz çünkü  almaya değer..
En son gelen sınırlı üretim fırça seti  gerçekten pek bir kullanışlı, pek bir süslü ve çok amaçlı. Yok yok setin içerisinde. 
2 sünger ve 5 adet fırçadan oluşuyor bu set. Dışları metalik parlak süslü bir saptan oluşuyor. Sanırım onu albenili yapan da bu. 
Kıl yapısı bildiğimiz real techniques kalitesi bana biraz daha yumuşak geldi bu tabi ki daha iyi.  
Bronzer fırçası sanırım setin en sevdiğim fırçası oldu. Pofuduk kocaman bir fırça. Bronzer için az alımı sağlayan bir kıl yapısı var. 
Kontür fırçasız olur mu tabi ki o da var. ben toz ürünlerde özellikle efsaneler yarattığını söyleyebilirim. Dağıtma konusunda çok başarılı. 
Smudge brush ile puslu gözlere sahip olmak  kaçınılmazdır. Kelem sonrası dağıtmak için idealdir. 
En çok kullandığımız far fırçası kesinlikle. Farım tozutmasın renk versin ama yapay da  durmasın diyorsanız bu  fırça idealdir. İlk bununla gözünüze farı sürüp sonra karıştırırsınız. 
Karıştırma için de bu gördüpünüz shading  brushı kullanırsınız. 2 veya daha fazla rengi karıştırmak için kullanabilirsiniz. Göz pınarlarınıza hafif aydınlık vermek için sedef veya açık ton bir ten rengi kullanabilirsiniz bu fırça ile çok daha güzel sonuç elde edersiniz.
Tabii bunları yapmadan önce ne yapmalısınız. Fondoten bb ve concealer kullanacaksanız. Bu pofuduk  miracle complecion ve miracle mini eraser sponge ı kullacaksınız. ister ıslak ister kuru kullanım yapın  memnun kalacağınıza inanıyorum. 

Yorumlar

Popüler Yayınlar