Rival de loop chocolate serisi

Artık bir çok marka tüketicilere ulaşmak için ürünleri limited olarak tasarım ürün halinde satışa koymaya başladı. Biz de sanırım bunun  büyüsüne epey kapılıyoruz çünkü genelde bu koleksiyon kozmetik ürünleri hem sayılı sayıda hem  tasarım olarak farklılar.  
Rosmann mağazalarında satılan Rival De Loop markasının  bir serisi normal diğer standı ise gençlere yönelik. Aynı anda bu ay standlara 2  farklı tema gelmiş.  Ben young standındaki chocolate ürünlerini sizlere paylaşmak istedim. 

Stand çikolata ve pembe severler için resmen hazırlanmış. standa gittiğinizde tester ürünlerden dolayı tatlı kokular duyabilirsiniz. fiyatlar çok pahalı değildi hatta ben gittiğimde 2. ürün %40 indirimde olarak satın aldım. 

Öncelikle şekillerine aldanmayın bazı ürünler çok tatlı bazıları biraz riskli geldi bana. Mesela bu transparan pudra beyaz tenliler için çünkü tam anlamıyla transparan değil. eşit dağılmadığı için sorun yaşayan blogger arkadaşlarım da aynı yorumu yaptılar. 

Bu bronzera bayıldım. Eğer esmerseniz ve ben dağıtamıyorum ya az geliyor ya çok diyorsanız. bunu deneyebilirsiniz. güzel bir bronzer hatta kontur  rengi.

Dış kabı çikolata görünümlü bu seri gerçekten sonrasında çikolata yeme isteği doğuruyor :)
Ä°lgili resim
Far paletinin renkleri günlük kullanıma çok uygun pigmentasyonu güzel, tozutma çok yapmayan  10 renkten oluşan bir palet. fiyatı 25 tl olunca da kaçırmamak gerek bence . 

İlk acaba güzel midir ? diye kendime sorduğum sonra da iyi ki almışım dediğim krem kaş farı.  doğal duruşu var  kocaman  olduğu içinde kolay kolay bitmez :)
rival de loop chocolate lipgloss ile ilgili görsel sonucu
sanırım kokusuna bayıldığım ama sevmediğim tek şey lip glossları. yapış yapış olan hiç bir şeyi sevmediğim için bu düşüncem biraz olsa da  özellikle açık kahve renkli dudakta nötr bir duruşta altına bir şey ikisininde sürmeden bir performans görülmüyor tam tersi kokusundan dolayı yeme hissi oluşuyor .

Koleksiyonun iyisi ve kötüsü ile sizlerle paylaşmak istedim. 

Yorumlar

  1. çok güzel bir seriye benziyor :)ambalajları harika

    YanıtlaSil
  2. bronzerı beyaz tenliler için önermez misiniz

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Popüler Yayınlar