Make Up Academy Artık Eveshop Mağazalarında


Yılbaşı öncesi bir çok ithal marka Türkiye'de yerlerini almaya başladı. En son gelen markaların hangisine yetişsek? Hangisini alsak ?  diye sorar olduk kendimize. 
Ben bugün Eveshop mağazasında bir stand gördüm ve "İşte sonunda gelmiş dedim" O marka tabi ki Make Up Academy bir diğer bildiğiniz adı ile MUA idi.


Make Up Academy  MUA  yurt dışında özellikle çok sevilen bir marka çünkü uygun fiyat, profesyonel ürün politikası ile ürün üretmekteler. Her şeyden önce hayvanlar üzerinde denemeyen bir marka. 

Eveshop mağazasında ürünler arasında kaybolduğumu hissettim çünkü çeşit çeşit bir sürü ürününü getirtmişler.  MUA'nın en favori ürünleri tabi ki farları ve far paletleridir. Renk renk yapıları farklı bir çok çeşide sahiptir. Ben size favorilerimden paylaşmak istiyorum ve benim seçtiğim size de önerebileceğim bir kaç ürününü paylaşmak istiyorum sizin için belki bir fikir oluşturur. 


Bu gördüğünüz benim gördüğüm an vurulduğum sitesinde "geldiği gibi alacağım" dediğim Tropical Oceana far paleti. 25 renkten oluşan bu palet hem mat hem simli renklerden oluşuyor bazıları da yanar döner bir renge sahip. %50 indirim ile bu palet bana 34.90 tl'ye geldi.






Aynı paletin 2. çeşidi ise toprak gümüş ve altın tonları sevenler için .İsmi Ultimate Undressed. Yine hem mat hem simli yapıdalar. 


Biraz daha küçük palet arıyorum ama ben  diyenler için de önerilerim tabi ki var bu 6'lı far paleti  benim favori tonlara sahip paletim. En güzel tonlara sahip o grup içerisinde bence bu Rusted Wonders paleti.


Mat severler için önerebileceğim palet ise Winter Forest paleti. Hepsi mat ve genel bir  ton bütünlüğü ile çoğu renk elinizde tek palette olabiliyor. 


Hem simli hem toprak tonları da içersin hem de mat içersin diyorsanız Harmony paletini incelemelisiniz. Tüm renkler birbirleriyle uyumlu renkler. 


Renkli olsun ama büyük paletten biraz küçük olsun  diyorsanız Glitter Ball paleti gerçekten renkli kişilere göre. Tüm renkler simli ve parıltılı. 





 
Markanın bir çok çeşit ruju ve lipstick ruju bulunmakta. Benim gibi hem mat, hem yoğun, hem farklı ton arıyorsanız. 
Velvet  serisine bakın derim. Ben ilk sol 2  rengi seçsem de sonra dayanamadım yapısını görünce 6 renk seçtim. 28.50 tl indirimsiz fiyatı


Soldan sağa Unity , Curious, Kooky, Panache, Haicyon, Harmony renkleri.  Swatchlarını sizler için paylaştım. İlk günden rujlar ile yaptığım makyajları hemen sizlerle paylaşmak lazım değil mi ?

Mor, gri mürdüm renkleri ile böyle bir makyaj yapabilirsiniz. 


Umarım siz de beğenirsiniz tabi ki. 


Sanırım o kadar highlighter içinden en en sevdiğim bu oldu. doğal parıltılara sahip simli durmayan bir 3'lü ister tek tek uygula ister karıştır uygula. 


Son olarak eyeliner arayışında iken bu eye define ile karşılaştım. Ucu özellikle kuyruklu eyeliner çekmek için ideal geldi gözüme. 
Tek seferde koyu bir çizgi ... Daha ne isteriz değil mi ? Markanın tüm ürünleri şu an eveshop mağazalarında satışta. Bence incelemeniz en doğrusu.



Yorumlar

  1. hepsi de harika ama ben en çok rusted wonders paleti beğendim.. güle güle kullan..

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Popüler Yayınlar