Zeon Kırmızı Maske

Siyah, altın, pembe, yeşil derken kırmızı da nereden çıktı demeyin. O kadar çok maske çeşidi ve maske var ki denerken artık iyi, kötü diye ayırmaya ve almak isteyenlere de ona göre yorum yapmaya ve yönlendirmeye başladım.

Maskelerin içerisinde bulunan maddeler kadar bir de performans sırasında olanlara da önem vermek gerekiyor. Bir çok kullanıcı siyah maskelerin özellikle kuruduğunda tüyleri de çektiğini hatta çekerken deriye o kadar yapıştığını ki gözlerinden yaşlar akan arkadaşlarım olduğunu biliyorum.
Bu gördüğünüz bu deneme yanılma sürecinde beni hem kokusu hem performansı hem de rengi ile etkiledi. Kuruduğunda kaskatı kesilmiyor hafif elastik bir yapıda kalıyor bu yüzden de o yolma veya cildi çekiştirme sorunu kalmıyor.  Kokusu orman meyveleri şeklinde kokuyor. 

Rengi gördüğünüz gibi kırmızı şeffaf ki burada bir uyarı girmem gerekiyor. Bazı siyah maskelerin içerisinde siyah mürekkep olduğunu öğrendiğim an siyahlara daha ön yargı ile bakmaya başlamadım değil. bu maskeyi yüzünüze uyguluyorsunuz ve en fazla kuruma zamanına göre ( ele yapışmayacak çekmeye uygun olacak kadar) 30-35 dk kadar bekletiyorsunuz.  yavaşça çekiyorsunuz. Sonrasında temizleyiciniz ile yüzünüzü yıkayın ve kreminizi sürün. Gözeneklerinizin açıldığını ve krem sonrası her kullanımın ardından küçüldüğünü göreceksiniz. 

Bu maskeler cilt yüzeyindeki tutunan nokta kir ve ölü deriyi alıyor taze bir cilt kazandırıyor.  Zeon markasının bu maskesini  alkole tepki veren ciltler bir tek kullanmamalı içerisinde alkol var ki bu aslında o gözenekler için gerekli sterillik açısından ama bir uyarı yapmak isterim tabi ki 

Yorumlar

Popüler Yayınlar