Real Techniques Sculpting Set İncelemem

İndirimler bitmiyor, ürünler bitmiyor, bizdeki istekler de bitmiyor değil mi ? özellikle süslü , güzel ve etkili fırçalara hayır diyemiyoruz. Kalitesi kadar artık görüntüsüne de bakılıyor. Bu noktada bazı markalar gerçekten başarılı ürün çeşidine sahip.  

Ürünler tekli ve set olarak satılmakta bu setler kendi içerisinde kontür seti, göz seti, kaş seti gibi çeşitlere sahip.  Bugün anlatacağım Real Techniques markasının çıkarttığı Sam & Nic picks olarak geçen iki kardeşin ortak seti olan bu kontür highlighter fırça seti. 

Seti 3 fırça ve 1 fırçalıktan oluşmakta. 
Sculpting, setting ve fan brush içinde bulunmakta. 

Fırçalığının olması bu seti daha güzel bir hale sokmuş çünkü genelde Real Techniques setlerinden fırça saklama  çantası çıkar. Ben bunu çok sevdim. 

Sculpting brush ile başlayalım. Kontur, allık, pudra ve fondöten uygulamalarında  kalın ve yoğun bu fırçalar her zaman daha doğal sonuç elde etmenizi sağlar.  Geniş ve açılı fırça olması  kontür uygularken çok daha rahatlık sağlamakta. 

Benim en en en tatlı fırçalarım dediğim fan fırçası.   Aslında özelliği  fazlalıkları alsın diye olan süpürge fırça ama  özellikle doğal highlighter uygulamasında  ben harikalar yarattığını düşünmekteyim. 

Setting brush ise çok amaçlı bir fırça yüz konturleme, allık, göz çevresi kapatıcı ve ayndınlatıcı uygulamada kullanabilirsiniz. eşit dağılım yapıyor ve fazla duran  ürün duruşunbu yok ediyor. Hem toz hem krem ürün kullanımına uygun bir fırça.  Bu seti Gratislerde bulabilirsiniz.  Hatta indirimde bulursanız kaçırmayın.

Yorumlar

Yorum Gönder

Popüler Yayınlar