Sudocrem incelemem

Herkese merhaba :)
Bu ara mevsim geçişlerinden dolayı en çok sorulan sorulardan birisi sivilce için hangi ürün kullandığım. 




Çok sık makyaj yaptığım için gözeneklerden dolayı bazen sivilce problemi yaşayabiliyorum. Bir tanesi bile yetiyor :) 

Bir arkadaşım bebeği için Sudokrem  bebek bakım kremi aldığını pişik kremi olduğunu biliyordum ama açıklamada ufak kesiklerde, egzamada, yatak yaralarında, güneş yanıklarında, akne tedavisinde kullanıldığını gördükten sonra denemek istedim hemen.  Denedikten sonra da elimden düşmedi.

  Ne zaman hafif kızarıyor cildim sivilce olabilir diyorum hemen sürüyorum.  Yağlı olan bölgeye sürdüğünüzde iste o bölgedeki yağı dengeliyor. Ama "suratımda sivilce dolu ben komple yüzüme uygularsam ne olur" derseniz bir arkadaşım  normal yüzümdeki alanlar  da" kurulaştı" diyor. Bu krem sürdükten sonra 2 kere yenileyin sabahına sivilceniz kuruyor ve leke kalmıyor :)  Çinko oksit sayesinde sivilceleriniz kuruyor . 

 2. olayı ise  yazın güneş lekeleri ve yanıklarınıza da sürebiliyorsunuz. Lekelerin rengini azaltıyor.  Lazer, epilasyon ve sir sonrası kullandığınızda kızarıklığı, sivilcelenmeyi ve iltihaplanmayı engelliyor. Daha ne olsun .  Egzama sorunlarında ise başlıca çözümlerden biri kendisi :) 
2 Boy olarak eczanelerde satılıyor ama küçük boyu  bile kolay kolay bitmiyor :)  Yapısı Kalın , yoğun, aldığınıza pişman olmayacağınız bir ürün kendisi. Benim kurtarıcım . 

Yorumlar

  1. Sivilcelere hiç kullanmadım ama bundan sonra deneyeceğim 😍 Pişik için gerçekten çok işine yarıyor 😍

    YanıtlaSil
  2. Ogluma bebekken kullandım bit kere bile pişik olmadı. Yanik sivikcr vb seyler kullanmaya devam gayet basarili.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Popüler Yayınlar