Cherrychree Pro Chroma 5 li mat Likit Ruj Seti

Merhaba :)
Bahar  geldiyse tabi biz de renkli makyajlara dönüş yapmaya başlayabiliriz değil mi ? En çok dudaklarda bir renk cümbüşü yaşanıyor.  Bu renk cümbüşlerinde kalıcı rujlar bizim için gerçekten daha değerli. bu sene likid mat rujlar pek bir popüler. Her marka neredeyse likid mat ruj çıkardı.  Bazıları yarı mat , bazıları tam mat  yada kadife dokulu.  


Her şeyden öte Mat likid rujlardan hangi yapıda olanının sizi mutlu edeceğini bilmek. 

Mat likid rujları kullananlardan en çok duyduğum şikayet yemek yedikten sonra  dudak iç taraflarından rujun silinmesi.  Şimdi bir örnek ile açıklayalım. Biz makyajımızı çıkarmak istediğimiz zaman çift bazlı makyaj  temizleme sularını kullanıyoruz. Bu suların üst tarafı yağ alt tarafı sudan oluşuyor.  aslında sizin makyajınızı kolay temizlemenizi sağlayan üstte gördüğünüz o yağdır. 

Şimdi gelelim konumuza geri. Siz yağlı bir yemek yediğinizde maalesef aynı etki dudaklarınızda oluşuyor. En pahalıdan en kalitelisine hangi mat ruju kullansanız bu sonuç kaçınılmaz.  Ancak bir takipçim bana " ruju sürmeden nemlendirici sürüyorum üstüne uyguluyorum  mat olmuyor" demişti.  Bir yanlış daha . Mat likid rujların yapısını bozar böyle nemlendiricili  ürünler. yine yağdaki etki kaçınılmazdır ve tam matlık vermez. Bir diğer sorun bizim Türkiye'de satılan markaların matlık oranı. Bizde satılan mat likid rujların %85'i maalesef yarı mat özellikte. 

 Colourpop rujları yurt dışında çok satılan rujlar örneğin bu rujlar mat olarak 3 grupta satılmakta. Metalik mat, ultra satin ve mat. Biz tam mat bulduğumuzda ise kaçırmıyoruz . Gelelim bugün ele alacağımız markaya ve ürüne . 
Eveshop mağazasında yılbaşından beri satışta olan CherryCchree markasının pro chroma  ıntense color matte 5'li Lipglosslarına . Mat likid ruj arayışında iken deli gibi bu 5'li seti gördüm. Fiyatı 44.90 ike indirimde ben 29.90 tl'ye aldım. Şuan bu ürün 22.50 tl ye kadar indi.  Kutusu, özellikle sunumu şık. 

Orta boy sade  bir ürün dizaynına sahip. 

Gelelim swatchlarına ... Tek seferde güzel bir renk veriyor ve beklemeden hemen matlaşıyor. İnce yapısından dolayı dökülme birikme bir süreden sonra yapmıyor. 5 farklı renkten oluşan bu sette benim favorim ortada gördüğünüz mor renk. 
Peki bu ürünü neden almalısınız ? Bu ürünü bileğime sürdükten sonra çıkartmak için epey uğraştım. Yemek bile yeseniz biraz zor silinecek bir ürün . Instagramda  video paylaşmıştım. ve o videoda normal sıcak suda silmeyi denemiştim. Sıcak suda bile bu ruj çıkmadı ovuşturdum çıkmadı. Makyaj temizleyici ile çıkardım ama o da hemen değil. yani bir ruj süreyim gün boyu dayansın diyorsanız bu seti bu kadar uygun fiyatlı iken denemelisiniz :) 

Yorumlar

  1. Güle güle kullan canım :) Son 3 renk benlik gibi görünüyor :D
    cadininikizi

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Popüler Yayınlar