Hair Care Ovex Maske


Ben bir kurtarıcı bayılarak kullandığım ürünümden bahsetmek istiyorum sizlere. Tüm sosyal medya hesaplarımdan şiddetle tavsiye ettiğim ve kesinlikle memnun kalacaksınız dediğim ürün Hair Care markasının Ovex saç maskesi. Bu maskenin hikayesini beni sık takip edenler biliyordur ama anlatmak isterim. 

Saçlarım doğal bir ombre renge sahipti. 3 renk geçişli orta kumral açık kumral ve sarı geçişim vardı. Gören kuaförümü sorardı hatta sonra bir gün gri saç yaptırmak istedim . 
Kuaföre giderken dedim ki " Melodi saçların epey dinlendi hem kestirirsin hem de en uçları griye boyatırsın". Kuaförüm sarı olan oriel ile zamanında açtığı saça fazla dokunmak istemedi az açmak istedi üzerine griyi sürdü fakat ben kuaförde açıldı mı tuttu mu derken saatler akıp gitti ve geriye küllü sarı bir renk çıktı. ama bu saç öyle bir küllü sarıydı ki yeşile kaçan ve kupkuru bir saçtı. eve geldim kendim bir kumrala boyamak istedim o küllü  rengi ben halledemedim ve evde Ovex'i saçıma uyguladım. O kadar işlemi bir gün içinde görmüş olan saçım en azından taranacak hale gelmişti. yanmasa da yanmaya yaklaşmıştı. Önceki saçım buydu.
Fotografta ne kadar makyajla gülücük ile güzel çıkmaya çalışsam da renk bir garipti. 


 Bir kaç gün sonra ailemle gittik ve bu saç olmuş mu diye sorduğumuzda kendileri bile ki bu benim yıllardır gittiğim kuaförümdü ombremi de o yapmıştı kem küm ettiler ve mecbur saçımı eski kumral haline döndündürler tabi tüm ombrelerim gitti saçım yıprandı.

Eve geldiğim andan itibaren dedim ki " Bu saç melodi gitti gitti  Ovex bakalım işe gerçekten yarayacak mı  dedim ve  3 gün aralıkla saçımın ortasından uçlarına 3 günde bir bu maskeyi kullandım . Şaka gibi ama ben teşekkür yazısı yazdım Hair Care ' e çünkü kuaförüm " keratin bakım mı yaptırdın"  diye sordu. 1 ay sonrasında saçlarım hem bu maske sayesinde hızlı uzamaya hem de parlaklık ve yumuşaklığını kestirmeden kazanmamı sağladı. Kestirmek istemediğim içinde 2.5 aydır  saçıma boya sürmüyorum, o günden beri kestirmiyorum. Kestirmek istesem de o  olaydan sonra biraz uzun saçlı halime dönmek istedim. 

Saçları yumuşacık yapıyor  dediğimde siz " kısa sürelidir yıkamaya kadardır kesin" diyor olabilirsiniz ama yıkama etkilemiyor çünkü içinde bulunan bitkisel yağlar saç hücrelerine yerleşiyor.   Ben çoook memnunum ve bitmeden hemen 2 şer 3 er sipariş veriyorum hem de kargo ücretsiz oluyor hem de yanında hediye hep yolluyorlar.  
Ürünü incelemek isterseniz Tık Tık

Yorumlar

  1. ben de çok severek kullanıyorum Ovex'i, çok yararını gördüm :)

    YanıtlaSil
  2. kullandığım zaman çok faydasını görmüştüm, elimdeki maskeler bitince yine almayı düşünüyorum, fiyatını hak ediyor =) elinize sağlık

    YanıtlaSil
  3. Markanın Complex yağı da benim saçlarımı kurtardı. Ovex i çok duydum ama denemedim. Şampuan ile birlikte sipariş verdim pazartesi elimde olur. Bakalım benim kuru saçlarıma nasıl etki edecek:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Güle güle kullan ablacım ovexi kullanırken benim kulaklarımı çınlatacaksın bence :)

      Sil

Yorum Gönder

Popüler Yayınlar