Avene cleanance yüz temizleme jeli

Geçtiğimiz haftalarda Dermokozmetika.com'dan küçük bir kargo geldi  ve gelen ürünü sizlerle paylaşmak ve  yorumlamak istedim. 
Dermokozmetika  sitesinden özellikle Avene, La Roche Posay markalarını satın almakta olduğum sıkça kullandığım site.Fiyat olarak kıyasladığınızda da her daim kampanyalar ve indirimler yakalayabileceğiniz ve daha düşük fiyata aradığınız markaları bulabileceğiniz bir site. 



Bu ürün yağlı ve akneli ciltler için özellikle üretilmiş bir temizleme jeli.  ürün jel ve sıvı karışımı bir yapıda. İçeriğinde termal su bulunmakta  bu yüzden kurutma yapmıyor. Sabun gibi kurutma yapmıyor çünkü sabun içinde yok :) Kızarıklık, kaşınma gibi  alerjik tepkiler yüzüm göstermedi . Zaten bu ürünün özelliği yağlı olan cildi normal  orana ve görüntüye kavuşturmak için denge sağlamak . 


Ağır bir kokusu yok hatta güzel ferah bir kokuya sahip. Benim için temizleme jelinde en önemli özellik makyajımı temizlerken  güzel bir temizleyici özelliğinin bulunuyor olması. 
Avene markasının ben  termal suyunu severek kullanırken bu temizleme jeli ile  daha yüzümü dengelenmiş hissettim. Nemli ama yağsız ve  genelde içeriğinin ana içeriği hep termal su oluyor ve termal su cildi  rahatlatmada  ve nemlendirmede çok işe yarıyor.

Avene ürünlerini incelemek için >> AVENE
Diğer markaların cilt bakım ürünlerini incelemek için >> CİLT BAKIMI


Yorumlar

  1. Avene ürünlerini çok seviyorum güle güle kullan sen de :)

    YanıtlaSil
  2. bu markayı çok seviyorum bende güle güle kullan canım

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Popüler Yayınlar