Melodi'nin Ankara Çıkarması

Bu ara Melodi bir oradasın bir  burada diyen o kadar fazla insan var ki...
Ben geçen hafta yıllar yıllar sonra Ankara'ya Seda'cığımın ( Nam- ı değer Oje Canavarı ) yanına gittim. Bu süreç 3 ay öncesinden belli oldu Seda bana teklif ettiğinde  o kadar özlemişim ki onu  yüz yüze görüşmek istemişim ki hooop diye aldım uçak biletimi  tabii bir de ona 1 yıldır verdiğim sözüm olan " söz etkinlik yaparsan gelicem" lafım. Ben bile inanamadım açıkçası :) 

Seda'nın etkinliğine her hafta gün sayarak " aa 2 ay , aa 1 ay , aaa ben yarın Ankara'dayım" olarak geçirdik. Bir İzmir'li olarak Ankara'nın havasını bilmediğim için kalın montumla gittim. ( ailem deri ceket giyme donarsın İzmir'in 15 derecesine benzemez dedi). Uçaktan bir indim ki Ankara'ya kar yağıyor . Masum kar görmüş İzmir'li olarak  çıkışa koştum. Sedoş'uma kavuştum.  

Yolda giderken etrafıma garip bakınca  Seda " noldu?" sorusuna "Çevre yolu gibi sonunda deniz görecekmişim gibi bir hisle bakınıyorum " lafıma Ailece güldük (napiyim  amaaaa ). Kar yağmura döndü ve  Seda hasta, ben  uçaktan yeni inmiş halimizle Anıtkabir'e Atamızı ziyarete gittik. O kadar kalabalıktı ki gurur duydum. 

Tabii sonra bir blogger  olarak kendimizi Ankamall'de bulduk . Özellikle Seda Bath & Body Works  bizde olmadığı için gözlerimin heyecanla mağazayı aradığını biliyor şekilde sessiz sessiz oraya yürüttü beni :) 
                                           
 Yüzümde şaşkın, saf bir gülümsemeyle işte karşımdaydı. İçeriye girdiğimde ;Seda Annesi Canan teyzeme (Canoş'um)  telefonda " Melodi  kendini kaybetti  şuan çok komik "  dediğinde kendime azcık geldim. :D Hava alalım diye oturduğumuz tatlıcıda kararsız kalıp ayran içişimiz ayrı komediydi :) 


                                                                                                                  
2. günümüz etkinlik günümüzdü. Sabah erkenden kalkıldı. Mis gibi Canan Teyzemin kahvaltısı yapıldı ve süslenilmeye başlandı.  O kadar ikimizde heyecanlandık ki ben Seda'nın saçını yapıyorum o benim eyelinerımı sürüyor  falan tam filmliktik.

 
2. gün Hava muhteşem olduğu için güneş gözlüklerim süslü püslü halimle  ben ve Sedoş  etkinliğe hazırdık.  Etkinlik yerimiz Tunalı'daki Ramada Otelin Kış bahçesindeydi.Etkinliğin detaylarını ayrı bir yazımda anlatacağım ancak Sedoşum 8 Mart kadınlar günü için öyle güzel bir etkinlik hazırlamış ki. Detaylar pek hoştu. Mekan o kadar içtendi ki tüm arkadaşlar sanki Sedoşumun evine gelmişiz gibi içten, sıcak ve samimiydi. Hele bir manzarası vardı tüm Ankarayı görüyorsun resmen :)



 Etkinlik bitiminde hep hayalini kurduğum o kuğulu parka gittim. Tabii 9 yıllık arkadaşımla da buluşunca günüm tam anlamıyla muhteşem  oldu. Kuğular, ördekler, sevdiğim dostlarım daha ne olsun. Tabii hava kararınca hadi dedik Kızılay tarafına . Görmezsek olmaz değil mi :) Eski meclis falan derken bir telefon geldi  ve Canan teyzem bize mantı açmış " bir yetişmemiz var eve aman yarabbi :)  Mantı kaçmaz sonuçta :) 




 Etkinlik sponsorları 50'nin üstü olunca ( Sedoş gece gündüz çalıştı valla helal olsun dedim ). O kadar komediydik ki bu sponsorların İzmir'e gönderilmesi için koli hazırlığına Karapoyraz ailesi olarak giriştik. Akşam eğlencemiz oldu resmen . 2 koliyi üst üste koyduğunuzda  bir insanın belinden tutuyor gibi kolileri tutabiliyordunuz :D Vee Dönüş günüm geldiğinde Karapoyraz ailesi mutsuz , ben mutsuz bir haldeydik. 


Kolileri PTT almıyor adamlar koliyi açıp " patlarsa yangın çıkar alamam " dediğinin üstünden 1 hafta geçti ve Ankara'da o çirkin bomba haberini aldık. Kargonun içindeki o ürünler değil Türkiye'yi yakan PTT'nin bu tutumunu  kınıyorum. Bende Sürat kargoyla yolladım. Sapasağlam yanmadan , patlamadan da geldi 25 kg 'luk kargom :) Bu resimdeki Küçük kargom :) 



Havaalanında   ayrılmak çok zor oldu evet  çaktırmamaya çalışsam da 2. ailemden ayrılmış gibi oldum. ( 2. evim Karapoyraz evi çünkü artık ). Yanii çok güzel  kısa ama dolu dolu bir Ankara  turu oldu benim için çok güzel dostluklar edindim. Bana unutulmaz anılar bıraktı Ankara :)  Çok yakında etkinlikte neler oldu  sizlerle olacağım . Hepinizi öpüyorum .

Yorumlar

  1. Peki ya benim bu yazıyı gözlerim dolu dolu okumam♡♡Ankarada bir evin var senin Karapoyrazlar'ın bir kız evladı daha oldu kii bebegimm :))♡♡

    YanıtlaSil
  2. Peki ya benim bu yazıyı gözlerim dolu dolu okumam♡♡Ankarada bir evin var senin Karapoyrazlar'ın bir kız evladı daha oldu kii bebegimm :))♡♡

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Popüler Yayınlar