La roche posay yüz bakım setleri

Merhabaa :)
Bugün küçük avantajlı alışverişimden bahsetmek istiyorum. Bu ara bir çok arkadaşım la roche posay setlerini benim gibi eczanelerden topladığını paylaşımlardan görmüşsünüzdür.
La roche posay eczane ve drugstore sitelerinde  bulabileceğiniz tedavi amaçlı özellikle  etkili olan bir marka.  Fiyatları normal cilt bakım ürünlerinden bir tık daha yüksek olduğu için  avantaj  ve indirim bulduğumuzda tabi ki kaçırmıyoruz. 



Eczaneye gittiğimde la roche posay in 2 setini buldum.
25 tl olan  set (sağdaki) hiç denememiş olan kişiler için.  Yararlı bir set . Effaclar serisi yağlı ve sivilceli ciltler için kullanılan bi seri. Bu  küçük setin içinde yüz temizleme jeli (50 ml) ve temizleme sonrası krem (15 ml) bulunmakta. İkinci sette(solda) gördüğünüz temizleme jelinin biri orjinal boy(200 ml) ve yanında hediye (125 ml) jel.  Orjinal 200 ml fiyatına iki ürün 45 tl ye sizin oluyor. 
Gelelim etkilerine . Stresli dönemde, hormonsal değişiklik durumlarında, mevsimsel değişimlerde  benim cildim karmadan yağlıya dönebiliyor, gözeneklerim açılıyor ve sivilcelerim oluşuyor. Bu dönemde özellikle  önce yüzümü jel ile temizleyip sonra da tonikle temizleyip , kremimi sürüyorum. Bir hafta içinde tüm sivilcelerim kuruyor kızarıklıklarım yokoluyor . Uzun süre kullanımda ise cilt normal hale geliyor. Yağlıysa karma veya normale dönüyor.  Yazın ise vücut ve yüz güneş kremini özellikle önerebilirim. 

Yorumlar

  1. La Roche Posay ürünleri cidden güzel ♥ Paylaşım için teşekkürler, sevgiler ♥
    Kızsal Şeyler

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Popüler Yayınlar