Mat ruj markaları incelemesi

Herkese merhaba :)
Sevgililer günü indirimi yaklaşmış iken hangi ürünleri önerebilirim diye düşündüm düşünürken bu ara mat rujlar hakkında çok soru aldığımı fark ettim.
Bir kaç takipçim instagram hesabımdan bana note ve pastel markalarının mat rujlarını karşılaştırmamı istediler.

 
İlk aldığım mat rujlarım Note markasının rujlarıydı. Yapıları mat ve kadifemsi kalıcılıkları orta derece. Yemek yediğinizde dudağınız ıslandığında yavaş yavaş kayboluyor ama artısı şu  mac mat rujlarındaki sorun gibi dökülme kupkuru dudaklar yapmıyor  tek katta rengini veriyor .
Pastel markasını ele aldığımda ise renk seçeneğinin az olmasına üzüldüğüm  pastel Day Long serisi fiyat olarak düşük ama performans olarak beni şaşırttı. Yapıları tam anlamıyla mat  ne kuru ne çok fazla kadifemsi. Bu rujun koyu bordosu çıkmış diye duydum bulduğum yerde kapacağım. Su içtim yemek yedim çıkmadı ama  bir uyarı!!!  

Mat rujlar  normal rujlara göre daha dikkat isteyen rujlar. Mesela sürmeden kalemle hafif boyarsanız daha hoş ve kalıcı oluyor ama bu kalıcılık öyle bir kalıcılık ki tüm mat rujlarda  her ilerleyen saat. Tabi ki kurumaya dönüşüyor . Dökülmemsi yapıyı ise bir tek mac ürünlerinde gördüğümü itiraf etmem gerekli. Color pop rujlarını öneririm ve dolgunlaştıran mat ruj olarakta size the balm meet matte yi öneririm. Memnun kalacaksınız :)  hepinize guzel gunler dilerim . 





Yorumlar

  1. Pastel rujlarla ilgili o kadar çok yazı okudum ki almayan bir tek ben kaldım sanırım.Bordosuna kavuşmayı(indirimi) bekliyorum dört gözle :)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Popüler Yayınlar