Mor inek canvas tabloları

Merhabaa :))

#izmirinrenkleri  etkinliğindeki bir sponsorumuzu  bugün biraz anlatmak istiyorum sizlere. Anlatmak istememin sebebi ise hobby hesapları , ürünleri  özellikle boyama kitapları çok revaçta . Ben bile 3 kitap aldım sırf sıkıldığımda boyayım diye. 


 Sonra Instagramda mor inek diye bir hesap hiç bir bedel talep etmeden  dağıtıyor :) (bu bizim aldığımız kitaplardaki desenlerin çok daha güzellerini canvas tablolara basılmış halini düşünün )  Ben de  artık kapımı bile zamanında sıkıntıdan boyayan ve kapı değiştirmeye sebep olan biri olarak bari kendi tablomu boyayayım dedim. Veee sonuç :)  mor inek boyalarıyla bana bu tabloyu yolladı. Kendi zevkime göre boyadım.  Tabii bu süreçte  Mor İneğin sahibi şahin bey  meslektaş olunca blogger falan filan derken öğrendim ki bizim #izmirinrenkleri blogger etkinliğimizde de sponsormuş .  ( Şahin bey  desem de sevgili arkadaşım kendisi ama iş başka  diyoruz biz :) ) 

Etkinliğe gittiğimde ise  Şahin  Bey'in toplantılardan dolayı gelmeyeceğini biliyordum. Kafamı bir kaldırdım konuşma sandalyesinde  oturuyor :) Klasik uçuk reklamcı ve girişimci  ruhuyla biz  canvas değil keyifli bir sohbet gerçekleştirdik kendisiyle.  Ama ben size biraz Mor İnek ve  işlerinden bahsetmek istiyorum. 

Mor İnek  Co aslında çok yaratıcı ve piyasadaki talebi karşılayacak bir ürüne imza attı . Tam adı ürünün Kanvas Mandala Boyama Tablosu. 
Mandala Nedir Peki? 
Mandala Hindistan kökenli dinlerde metafizik  veya sembolik bakımdan meta  veya mikro kozmosu gösteren şekillere verilen ad oluyor .Mandala şekilleri belli bir düzene göre boyamaktır ve genellikle daire veya kare  şeklinde olan her şeyin mistik merkezini sembol eder. Şaka değil ve kanıtlanmış bir meditasyon  nesnesidir. 

İnsan Üzerindeki etkisi nedir peki tam olarak ????
Dikkat oranını arttırır,
Düşünme kabiliyetini ve yaratıcılık becerisini arttırır,
Beynin sağ lobunu  renklerinde girmesiyle  aktif  olmasına ve doğrudan duyguların  derinleşmesinde etkilidir. 
Aslında tam olarak  en önemlisi sizin bilinçaltınızla iletişime geçtiğiniz bir üründür.
 
Etkinlikte  gelen tabloyu ilk tabloma göre daha sade bıraktım  ve sanırım o sıralar biraz renksiz bir ruh haline sahip olduğum için o beyaz boşluklar hayatımdaki boşluklar olarak yorumladım :D 
Bu tablolar  bir iki tane değil hatta ilk konuşurken bu ürünü Şahin Bey " bu ürün basitten zora doğru gidiyor . Her boyama bir level gibi" demişti. Bazı  tablolar var ki  adları platinium olarak geçiyor . Özel seri isteyenlere  duyurulur. 

Mor İneğin Arabalarını İzmir'de özellikle görenler olmuştur. Görmeyenlere de bu tatlı  araçları göstermek istiyorum. 


Ayrıca şuan bir çok büyük marka ile çalışan Mor İnek çalışmaya geceli sabahlı devam etmekte . ( Valla şahidim . Sabah 4 'te harıl harıl çalışan bir ekip ve Şahin Bey var :) ) 

 Gelelim  diğer ürünlerine ki ilk başta paylaştığım bu tablo benim aşık olduğum bir tablo. Almak isterseniz  @morinek  hesabından veya  bu hazır tablolar için Alfemo mağazalarından  tablolara ulaşabilirsiniz . Ben size en sevdiğim bir kaç  tabloyu göstermek istiyorum. 


        
Pekiii son olarak size bir de güzel sürprizim olsun denemek isteyen  takipçilerime özel  bir indirim yaptırdım ve Canvas boyama tablo modelleri  45 TL 'ye  sizlerin olabilecek :) Siparişi instagram üzerinden verirken tek yapmanız gereken Melodi'nin blogunun takipçisiyim diye belirtmeniz yeterli olacaktır. 



Yorumlar

  1. çok iyi fikir, akrilikle ya da yağlı boya ile de boyanabilir, mandalaya bayıldım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Valla eğer gerçekten ilgiliyseniz kesinlikle kalıcı olsun daha da diye akrilik ve yağlıboya yapılabilir . Ama başlangıç için keçeli boya veriliyor ki hata yaptığınızda ıslak mendille temizleyebilin diye :) Fiyatı kısa bir süreliğine bana küçük bir jest olarak bu fiyat normalde 60 tl :)

      Sil

Yorum Gönder

Popüler Yayınlar