Mac wash &dry koleksiyonu

Uzun zamandır beklediğim Mac wash&dry koleksiyonu Türkiye'ye geldiği an soluğu Alsancak Mac'te aldım.
Kafamda en azından bir ruj almak vardı.  Şeytana uymamak için zor tuttum kendimi. Tasarım olarak bayıldım ürünlere . Zaten Mac bu konuda çoktan kendini aştı. Parlak gökkuşağı gibi bir tasarım var iken  bir ürün almamak olmazdı :) Bakmak için alanlardanım kullanmaya kıyamıyorum böyle güzel ürünleri :) 
Ürünler bu sefer pek bir fazla. Fırçalar, farlar, kaş rimeli, allık, highlighter, bronzer, ruj, lipstick , göz kalemi, oje ... Say say bitmiyor. Bunun başında wash & dry 2 gruptan oluşuyor biri wash & dry ana seri ikincisi ise wash &dry the modern brow. 

 Ben rujlara hemen saldırsam da  iki allığın ortasında duran o highlighter  gerçekten harika...  Alıp almamak arasındayım hala...  Pigmentasyonları zaten gayet iyi. 
rujlar için öncelikle bir bilgi vermek istiyorum. Bu seri bronz yazın yaptığımız hani o hafif ama parıltılı makyaj için oluşturulmuş. Yani  var ile yok arası abartısız doğal bir görünüm için ... 2 açık 1 neon ve 1 kırmızı olmak üzere 4 renk  bulunmakta. Bunlar açıktan koyuya: 

Creme dNude ki bu en açığı ve esmer  kişiler için ben açık buldum hatta orada konuşurken bu beyaz tenli için ne hoş bir renk dedim. 
Tumble Dry nude bir rujum olsun  diyenlere tavsiye edebileceğim yarı ıslak yarı mat  ama kalıcı bir ruj. Şeftali ve nude arası bir renk.
Morange tanrım Ojecanavarı olarak tanıdığınız  seda ile bunu çok merak ettik. Gittim sürdüm evet çok güzel neon tam bir turuncu ruj fakat kullanışlı bulamadım fazla turuncu fazla iddialı.  
Steam heat ise benim aldığım tam bir kırmızı ruj. Bu ruju sğrdüğüm an mac ekibi senin rengin kırmızı bunu al dediler. Öğlen sürdüğüm rujum kahve çay içtiğim halde akşama kadar durdu. Kırmızının hüsranına mac beni hiç uğratmadığı gibi şimdi de uğratmadı :) rujların fiyatı 60 tl 



Fırçalara gelirsek benim favorim  kesinlikle fondöten fırçası kocaman. Bir fırça ama bu paylaştığım allık, bronzer fırçası  gayet başarılı ve rengarenk olması  cezbedici .
Fıtçanın altında gördüğünüz  bronzerkar 4 renkten oluşmakta. Ben dayanamayıp tasarımları renkli olmasa da kaş rimellerini de denedim ve 6+1 şeffaftan oluşan rimelleri başarılı buldum. 
Bu wash & dry ın modern brow grubunu oluşturmakta. Bronzer fırçası ve benim bayıldığım fondoten fırçası da tam olarak bu grupta bulunmakta....  Kaş rimelleri 59 tl, 125 numara fondöten fırçası 120 tl ve  bronzer ve pudra kullanımı için uygun geniş 126 numara fırça ise 131 tl.  Bronzerlar gayet pigmentli  ve fiyatları 86 tl :) 
Bir küçük bilgi daha vermek istiyorum. Eğer gerçekten kalem ihtiyacınız var ise şiddetle mac'in fıstık yeşili colour matters ve sudsy renklerini öneriyorum. Suya dayanıklı ve renkleri gerçekten muhteşem. Fiyatı ise 54 tl. 

İkinci bir bilgi  ekibe pudraların sertleşmesini kurumasını nasıl önleyebilirim dediğimde , press mac ürünlerinde  rimel fırçası gibi bir fırça ile üzerini hafif kazıdığınızda eskiye dönecektir cevabını aldım :) Bu sorunu yaşayan var ise mac mağazalarına gidip oradan fırça istesin kesinlikle :) 

Yorumlar

  1. Selam, gri palyaco'nun etkinliginden geldim ve güzel blogunu takibe aldim. Bana da beklerim :))
    www.gamzenindunyasi74.blogspot.com.tr

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Popüler Yayınlar