7 gün 7 farklı Nailart denemem

Nailart konusunda ne kadar takıntılı olduğumu her gün başka bir ojeyle çıkmazsam  kendimi huzursuz hissediyorum.  7 gün 7 farklı oje sürüyorum nailart olmadan da olmuyor genelde bu :)  


Ailem bu nailart adı daha yeni çıktığında bana "sen 15 yaşında puantiyeli tırnaklar yapardın çiçek yapardın şimdi mi moda olmuş " dediler. Düşününce ben gerçekten  yapıyordum insanlar tırnakların ne garip ne renkli diyip garipsese de ben bayılıyordum. Şuan ise tırnaklarımı öyle gören "ne hoş diyor"  saçlarımdaki renkli hallerden dolayı 3 senedir mor pembe mavi her renk var saçında çok çılgın duruyor diyerek eleştiriliyordum. Şükürler olsun ki artık moda ve ben dilediğim gün dilediğim tarz ve renk ile rahat rahat dolaşıyorum :)  

Gelelim nailart çalışmalarıma ... Yaz gelince ben iyi ce çılgın renklere geçmeye başladım öbr hafta belkide neonlara geçerim :) haydi bakalım neler yapmışım ben masum tırnaklarıma :) 

İşte hepsi bu kadar umarım size basit nailart yapımında yardımcı olur :) Hepinize güzel günler dilerim :) 

Yorumlar

  1. çok güzel görünüyor:) böyle çalışmaları gördükçe ne kadar beceriksiz olduğumu hatırlıyorum:(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aa olur mu öyle şey basit yöntemleri var artık nailart ekipmanları var elle çizmeye gerek bile yok :)

      Sil
  2. selam bloğunuzu ve sosyal medyada sizi takipteyim benim bloğuma da gelirseniz mutlu olurum kozmetikpsikolojisi.blogspot.com.tr :)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Popüler Yayınlar