Gratis Alışverişim

Merhabaaa :)) bir Gratis alışverişinde tüm maaşımı bıraktıktan sonraki ferahlama ile :D size neler aldığımı yazmak istedim ama daha bunun yarını da var yeni ürünler gelecekmiş eeee bende bir daha uğrayacağım :))  Önce gördüğüm hallerden bahsetmek istiyorum. 


İlk büyük alışverişimde  dolanır ve seçerken kasanın yanında benim yaşlarımda bir kızcağızın  topladıklarının 600 tl olduğunu duymasıyla  köşede ayıklama yaptığını gördüm göz göze geldik gülüştük ve 1200 tllik ne aldım bilmiyorum  dedi :D ayıklarken 4 tane comfort zone palet çıktı  sepetten :) Biraz abartmışım aynı renkten sanırım dedi kendi bile şaşırdı :D

 Ben alışverişimi tamamladıktan sonra kasaya geldiğimde önümde yine o kız yine kasadan okutuluyordu. Vee yine Yüksek çıkınca kız özür dileyerek  ve hayal kırıklığı içinde tüm ürünleri bırakıp eve döndü. Darallar basmıştır tabii o kalabalıkta bir daha ayıklamak istememiştir. 

İkinci olay ise rekorluktu. Bir kadın orta yaşlıydı. Herhalde çocuklarıda var diş macunları diş fırçaları gofretler çikolatalar cipsler  yani tüm dükkandaki ürünlerden birer tane almış ve kasada tam yarım saatte bitmedi işi :D ve 1200 tl  bıraktı kasaya :D Gerçekten ömür törpüsüydü  sırada 20 küsür kişi varken sıkıntı :)  Hayır onları taşımakta ayrıca sıkıntı :) 
Gelelim benim alışverişime ben size liste yapmayacağım çünkü Gratisteki ürünleri az çok  herkes biliyor artık  ama bu resimdekilerde 3 er 2 şer tane gördükleriniz özellikle başlıca vazgeçemediğim ürünler. Mesela Real Techniques Süngeri bulunca hemen aldım. Aussie şampuan ve maskeleriyle aşk yaşadığım için ve bulmuşken attım 2 maske bir şampuan :)  Eda Taşpınar Şampuan bir yeni :) deneyelim görelim ama açıkçası şu kadının atlardan alıp veremediği nedir gerçekten merak etmiyor değilim :D

İkinci alışverişim dönerken "aa unuttum " dediğim ürünler :)  Flormar oje kurutucu  oda parfümü vee asla bulamadığım ve aşk yaşadığım tam bitmişken köşede atılmış olarak seyahat boyların orada bulduğum Dirty Works  Body Butter'ım :)  Makyaj süngeri falan gereklilerden zaten :)
İşte şimdilik alışverişim bu kadar fiyat veya ürün sormak isterseniz severek cevaplayabilirim :)

Yorumlar

  1. ahahaaha eda taspinar atlara takmis :-D:-D güzel günlerde kullan :-)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Saolll tatlııımm :)))))))) Atsız günler diliyorum :D

      Sil
  2. Ne kadar cok sey almissin diyecektim ki yazinin devaminda 1200 liralik alışverişi duyunca gözlerime inanamadim :D bi insan o kadar ne alabilir bilemedim gerçekten :D Güle güle kullan aldıklarını :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. gerçekten gözü dönmüştü kadının çerez bile aldı :D

      Sil
  3. Güzel günlerde kullan.bende yakında bir gratis çalışanı olacağım ordan çıkamıyorum bari çalışayım dedim.Allah kolaylık versin :) Eda taşpınar atlara takmış işte bu son günlerde en çok güldüğüm cümle oldu :)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Güldürebildiysem ne mutlu ama o şampuanı gördüğüm an yanımdakilere bu tepkiyi verdim :D Valla çalışanlar benide kendilerinden biri sanıyor inan :D

      Sil
  4. hepsini güle güle kullan tatlım :) eda taşpınar ve atlar :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Soyadı kesinlikle at olmalıymış kadının :D Saoll tatlımm :))

      Sil
  5. Okuduğum en eğlenceli alışveriş yazısı tartışmasız :))Bu indirim dönemi hiç unutulmayacak anılar bıraktı benim de hafızamda.Hepsini keyifle kullan :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çoookk teşekkür ederim bu yorumları duymak ne mutluu :))

      Sil

Yorum Gönder

Popüler Yayınlar