Rosmann da yılbaşı indirimi var :)

Merhaba canlarım:))) 

2 gündür yılbaşı havasına girdim :) neden mi ? Çünkü her yer indirim yapmış. Cuma cumartesi pazar günü için Watsons, gratis, Rosmann gibi büyük kozmetik marketlerdeki indirim beni delirtti:)
o dükkan bu dükkan derken bir baktım ki Rosmann bunların içinde en yüksek indirimi yapmış:) Maybelline rimel almak isteyenler Gratis'e değil kesinlikle Rosmann'a  gitmeli. Rosmandan annem normal fiyatı 19 olan Loreal köpük boyayı 9. 70 tl ye aldı :))  ben peki neler aldımm:) dün ilk gittim Rosmann 'a  dün aldıklarımı hem kendime hem kardeşime hem de  arkadaşlarım için yaptım :) 

Ben en çok hangi markadan bu sefer aldım derseniz far paletlerindeki yoğun pigmentinden etkilendiğim için  
Berlin'de üretilen Rival de Loop markasının ürünlerini bol bol aldım %50 indirim olduğu içinde 2 şer 3 er aldım:)) 
İkinci alışverişimde yine kalem ve far aldım ama bunun yanında 1.5 tlye düşen ojelerinden de aldım:) Long Lasting oje 2 tane aldm ikisinin renklerine bayıldım:) bir de french için oje aldım(pembeli duran) bir tane simli şeffaf cila aldım bir de matlaştırıcı ojeyi aldım ve hepsi 1.5 tlydi:)
Bir tane transparan pudra aldım 6 tlye geldi:) 2 li farları 2.5 tlye inmişti hemen aldım:) diyeceksiniz ki bu ürünler niye ucuz :) yurt dışından gelen bu ürünler yurt dışında daha da ucuz:) 1 pounda bulabilirsiniz :) hayvanlar üzerinde test yapmaması ve pigmenti yüksek ürünler olması beni bu markaya bağımlı hale getirdi:) 
Ayrıca Flormar'dan bronzlaştırıcısını aldım yazın doya doya hem vücuduma hem de allık olarak kullandığım bir üründü :) her zaman kullandığım sizinle de zamanında paylaştığım Neutrogena  sivilce jelinden %40 indirimde iken aliyim dedim. Maybelline ürünleri %50 olunca bir tane de rimel aldım:) 9.90' a :)
Bu kalemlerin bir tanesi dudak kalemi diğerleri göz kalemi. Asansörlü kalem ve arka tarafındaki renkli yerini çevirdiğinizde ayrılıyor ve oradan kalemtıraşı çıkıyor:) 
En bayıldığım ürün ise Essence deki french kalemlerinin renklilerinden buldum:) 
Beyaz sarı pembe ve mavi rengi bulunuyor :)
Sizce de renkleri çok güzel değil mi?  :) 
 2 günde sadece kendine mi yaptın alışverişi hani bize derseniz :) şuan ki çekilişim bittiğinde çok güzel bir paketle karşınıza çıkacağım:) tabi ki canlarım sizi de unutmadım. Aldığım ürünlerin bir kısmını anlatabildim fakat tahmin edersiniz ki bu kadar ürünle başa çıkmak zor :) bazılarını bittikten sonra. Yorumlamak en doğrusu olacaktır :) hepinizi öpüyorum şimdiden iyi yıllar canlarım:)

Yorumlar

  1. iyi günlerde kullan. Sana da iyi yıllar :D

    YanıtlaSil
  2. Güle güle kullan, sanada mutlu yıllar :)

    YanıtlaSil
  3. Güle güle kullan canım aldıklarını:)

    YanıtlaSil
  4. french kalemleriyle yaptığın bir manikürünü paylaşırmısın

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Şuan beyaz sürdüm renklileri kullanıp sizin için seve seve paylaşırım :)

      Sil
    2. tırnağın içinemi sürüyorsun ben uygulamanı görmek isterim😉

      Sil
    3. en altına sürüp üzerine rakı beyazı sürüyorsunuz :)

      Sil

Yorum Gönder

Popüler Yayınlar