Rival de loop far paleti

Merhabaaa :) 

Bugün  İzmir ' de güzel bir pazardı. Hava güzel olunca şöyle bir göztepe parkının oralara bakınayım dedim. Bir de ne göreyim koskocaman Grossman açılmış. Bir sevindim bir sevindim. Daha önceki yazımda da demiştim ki Grossman'ın yarışmasından pastel marka oje kazandığımı . Hediye kodu da yanımda olunca bende gideyim aliyim hem de bir şey belki alırım gene dedim:) 
Genellikle Almanya'daki  markaları kolaylıkla bulabileceğiniz bir yer olunca bende hemen standlara koştum :) Rival de loop standı 2 farklı standa sahip birileri daha gençlere yönelik Essence gibi :) 
Bu paleti gördüğüm an hemen elime geçirdim:) fiyatı da komik bir fiyat olunca hiç düşünmeden aldım iki farklı  renk paleti vardı diğerinden kalmamıştı. Kalsaydı onu da alırdım. Çok pişmanım:) yarın ilk işim o paleti de almak. Yoğunluğuna bayıldım  kesinlikle denenmeye hak verilecek bir ürün. 
Üst kapağı açtığınız da far var. Peki yandaki bı nedir değil mi:) 
Bu çekmece gibi yeri açtığınız da ise ayna ve fırça çıkıyor :) 
Disco fever yani 1 numaralı bu ürünün içeriğini görmek istersiniz diye düşündüm. 
Renkler yakından bu şekilde :) umarım beğenirsiniz :) 

Yorumlar

  1. Bayılıyorum Rossmann'lara :) ozellikle hayvanlar uzerinde test edilmeyen bukadar cok urunu bir arada buluyor olmak beni havalara ucuruyor :) bu farlarda cok oigmentli ve gayet kaliclar iyi gunlerde kullan :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim canım gerçekten aldığım an kendimi daha bir mutlu hissettim :)

      Sil

Yorum Gönder

Popüler Yayınlar