Flormar make up wet wipes deneyimim

Tekrar merhabaa :) 
Bu hafta kendimi kozmetikten çok biraz moda giyim aksesuar ve ayakkabıya adadığım için sayılı bir kaç ürün aldım . Sanırım kozmetik almamamın bir sebebi. Ocak sonunda dubaiye gidecek olmam. Shopping fest olacağı içinde. Oradan ürünler almak için yer  boşaltıyorum:) 
Neysee canlarım bugun  flormar' ın yeni çıkarttığı. Makyaj temizleme. Mendilleri hakkındaki görüşlerimi bildirmek istedim. 
 Flormar'dan 3.5 tl ye aldım. İçinde 20 adet bulunmakta. Fakat pek memnun kaldığım söylenemez.  Bir Nivea makyaj mendilindeki ıslaklığı göremedim. Fazla kuru geldi bana.  Yani bir gözümü temizlerken 1 mendil gitti :) ikinciyle yüzümdeki fondöteni silmeye yetmedi:) 3.'Yü kullandım. Bunun bana ömrü 1 hafta :))  
Size belki merak edersiniz diye içerisindeki maddeleri de göstermek istedim. Ama pek memnun kaldığım söylenemez. Yılbaşında indirim olursa Nivea'nın makyaj temizleme mendilinden alacağım kesin :) hepinizi öpüyorum . İyi hafta sonları diliyorum:) 

Yorumlar

  1. ben bu ürünü makyajımı kaba taslak almak için kullanıyorum o zaman gayet başarılı tabi sonra makyaj temizleyici kullanmak gerekiyor :) bende bloğuma beklerim http://sedefilemodamakyaj.blogspot.com/2013/10/flormar-beauty-set-palet.html

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Popüler Yayınlar