Herby Bitki Çayları

Biz kadınların özel günleri,  şişkinlikleri uyku problemleri, zayıflama modları,sporları  eksik olmaz. Bu ara böyle bir araştırırken karşıma Herby Çayları çıktı.

 Bu çayların özelliği her çayın içerisinde başka bitkilerin olması. Hani aktara gidersiniz ve şişliğim var bana ne lazım dersiniz aktarcı bizlere verir ya karıştırıp. İşte Herby bunu hazır hale getirmiş poşetlere koymuş hali.  5 Çeşidi bulunmakta. Özellikle zayıflama sürecimde  ve uykusuzluk durumumda bana  arkadaş oldu diyebilirim. 

Bu gördüğünüz uyku çayı pek bir sevdiğim.  İçerisinde çok faydalı otlar , yapraklar ve çiçekler var. Yapmanız gereken bir poşeti uyku öncesi sıcak suya atmanız ve içmeniz . 
Mayıs Papatyası
Rezene
Melisa
Böğürtlen Yaprağı
Lavanta
Portakal Yaprağı
Passiflora (Çarkıfelek Çiçeği)
Roybos
Tarçın
Limonotu
Aromalar (Portakal, Portakal Çiçeği)

Ahhh biz kızsal günlerimiz . Onsuz hasta gibiyiz o varken de biraz dertliyiz  ama bu aslında bizi sağlıklı gösteren o da ayrı :)
Girly Tea özel günlerinizi daha mutlu ve huzurlu geçirmenize yardımcı olur. İçerisindeki bitkiler PMS ve mentrüel dönemde rahatlamanıza yardımcı olur.
Kırmızı Yonca
Civanperçemi
Mayıs Papatyası
Çoban Çantası
Karahindiba
Söğüt Kabuğu
Zerdeçal
Gül
Çarkıfelek Meyvesi Aroması
Bu ara elimden düşmeyen çayım  skinny tea. Ödemim var şişkinliğim var. Zayıflayamıyorum diyene öneririm. Tadı güzel içeriği mis . 

Karahindiba
Yeşil Çay
At Kuyruğu
Mısır Püskülü
Mürver
Mate
Nane
 
Hemen bir tane size bu yazıyı hazırlarken koydum kendime de :) 

Kış döneminde bağışıklığınızın desteklenmesine yardımcı olur. 
Ekinezya, Laden ve Ihlamur'un bağışıklığı destekleyici etkisi ile Vitamin C sizi soğuk havalar ve mevsim geçişlerinde korumak için ideal.  Mis gibi portakal kokusunu aldığınız bir çay . 
Ekinezya
Laden
Tarçın
Ihlamur
Portakal Yaprağı
Karanfil
Roybos
Limon Kabuğu
Melisa
Tıbbi Nane
Vitamin C
Kan Portakalı Aroması

Bitkilerin arındırıcı etkisi sayesinde tazelenip arınmanıza yardımcı olur.
Tazelenip arınmanıza yardımcı olmak için ısırgan ve kiraz sapının diüretik etkisi, biberiye ve yeşil çay ile en güze detoks şekli.

Bu çayı içtiğiniz gün midenizdeki rahatlamayı hissedeceksiniz. içerken aldığınız nane aroması ayrıca keyif katacak .
Isırgan
Kiraz Meyve Sapı
Biberiye
Mate
Yeşil Çay
Nane
Zencefil

 Diet Pack , Gift Pack( benim ilk resimde paylaştığım tüm ürünlerin olduğu kutu) ve Detoks pack olarak paket fırsatlar da bulunmakta. Tekli fiyatı 13,90 tl.



Yorumlar

Popüler Yayınlar